× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az első játszócsoport élménye

|
2013. október 18. | Oktatás
2013. szeptember 24-én szerveztük meg a bölcsődénk első játszócsoportos foglalkozását.

A meleg, őszi napon 12 anyuka és kisgyermeke érkezett hozzánk. A bemutatkozás közben már megkezdődött a játékok felfedezése, boldog birtokbavétele. Vendégül hívtuk Jani Ivett gyógytornászt, aki a lúdtalp kialakulásáról, illetve segítő tornájáról adta át ismereteit. Ezután egy közös anya-gyermek játékos torna következett, majd levezetésként kötetlen beszélgetés, ismerkedés volt. Mindannyian örültünk, hogy ennyien eljöttek hozzánk, a következő foglalkozást október 29-én szeretnénk megtartani, amelyre kreatív foglalkozással fognak készülni a kisgyermeknevelők.
 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×