× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság dizájnpályázata

|
2014. január 21. | Napjaink
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság dizájnpályázatot hirdet. A pályázat az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában, a TÁMOP–5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Tervezz arculatot fiatalok használati tárgyaihoz! Az Egyenlő Bánásmód Hatóság nyílt, jeligés dizájnpályázatára sorozatgyártásra is alkalmas grafikai terveket várunk!

Célunk a jogtudatos magatartást képviselő trend kialakítása a fiatalok arculatválasztásaiban. Továbbá az, hogy a nyertes pályamunkákból készült használati és ajándéktárgyak – táska, póló, ékszer, telefonvédő tok, sapka, biciklis fényvisszaverő pánt, jegyzettömb, kulcstartó – erősítsék az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) arculatát és a tárgy-, a forma és vizuális kultúra eszközeivel támogassák az előítélet és diszkriminációmentes hozzáállás meghonosodását a mindennapokban.

A pályázati felhívásra azok a 35. életévüket még be nem töltött alkotók jelentkezhetnek, akik pályaműveiket kivitelezni is képesek. (Alkotócsoportok nem indulhatnak!) A részvételhez nem szükséges művészeti végzettség!

Elsősorban fiatalos, egyedi műveket várunk, de elképzelhető sorozattá, kollekcióvá bővíthető megoldás is. A tervekben lehet humor, szellemesség, de mindenképpen figyelemfelkeltő, kreatív munkákat látunk szívesen! Az első három helyezett alkotó pénzdíjban részesül, a nyertes ötleteket az EBH lehetőség szerint megvalósítja a tervező nevének feltüntetésével.

Minden pályázó legfeljebb 3 tervvel indulhat.

A pályázat jeligés!

Kérjük, a postai küldeményre, személyesen benyújtás esetén a leadott pályaműre ne írja rá a nevét a pályázó, jeligét tüntessen fel. A jelige feloldását lezárt borítékban a benyújtott pályamunkával együtt kell benyújtani, szintén a jelige feltüntetésével. A lezárt borítékban benyújtott feloldásnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, továbbá a kitöltött, aláírt pályázói hozzájárulási nyilatkozatot is!

Jelentkezési határidő: 2014. február 14. 14 óra. Pályázati információk, hozzájárulási nyilatkozat: EBH TÁMOP-Projektiroda hétfő-szerda 9.00–15.00 óráig, telefonszám: (1) 795 2998, honlap: www.egyenlobanasmod.hu/tamop/palyazat; e-mail: palyazat@egyenlobanasmod.hu
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×