× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság dizájnpályázata

|
2014. január 21. | Napjaink
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság dizájnpályázatot hirdet. A pályázat az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában, a TÁMOP–5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Tervezz arculatot fiatalok használati tárgyaihoz! Az Egyenlő Bánásmód Hatóság nyílt, jeligés dizájnpályázatára sorozatgyártásra is alkalmas grafikai terveket várunk!

Célunk a jogtudatos magatartást képviselő trend kialakítása a fiatalok arculatválasztásaiban. Továbbá az, hogy a nyertes pályamunkákból készült használati és ajándéktárgyak – táska, póló, ékszer, telefonvédő tok, sapka, biciklis fényvisszaverő pánt, jegyzettömb, kulcstartó – erősítsék az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) arculatát és a tárgy-, a forma és vizuális kultúra eszközeivel támogassák az előítélet és diszkriminációmentes hozzáállás meghonosodását a mindennapokban.

A pályázati felhívásra azok a 35. életévüket még be nem töltött alkotók jelentkezhetnek, akik pályaműveiket kivitelezni is képesek. (Alkotócsoportok nem indulhatnak!) A részvételhez nem szükséges művészeti végzettség!

Elsősorban fiatalos, egyedi műveket várunk, de elképzelhető sorozattá, kollekcióvá bővíthető megoldás is. A tervekben lehet humor, szellemesség, de mindenképpen figyelemfelkeltő, kreatív munkákat látunk szívesen! Az első három helyezett alkotó pénzdíjban részesül, a nyertes ötleteket az EBH lehetőség szerint megvalósítja a tervező nevének feltüntetésével.

Minden pályázó legfeljebb 3 tervvel indulhat.

A pályázat jeligés!

Kérjük, a postai küldeményre, személyesen benyújtás esetén a leadott pályaműre ne írja rá a nevét a pályázó, jeligét tüntessen fel. A jelige feloldását lezárt borítékban a benyújtott pályamunkával együtt kell benyújtani, szintén a jelige feltüntetésével. A lezárt borítékban benyújtott feloldásnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, továbbá a kitöltött, aláírt pályázói hozzájárulási nyilatkozatot is!

Jelentkezési határidő: 2014. február 14. 14 óra. Pályázati információk, hozzájárulási nyilatkozat: EBH TÁMOP-Projektiroda hétfő-szerda 9.00–15.00 óráig, telefonszám: (1) 795 2998, honlap: www.egyenlobanasmod.hu/tamop/palyazat; e-mail: palyazat@egyenlobanasmod.hu
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×