× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Anyatejes Világnapról

|
2013. október 01. | Egészség, életmód

2013. szeptember 12.-én az Anyatejes Világnapot ünnepeltük Algyőn. Nagy várakozással készültünk erre a napra, és reméljük azok sem csalódtak akik megtiszteltek bennünket részvételükkel.

Programunk nyitásaként Vesztergom Andrea: Kistestvérem született című versét szavalta el Lantos Szabina, akinek az előadásában nagyon hitelesen  hangzottak a vers sorai.

Rendezvényünk folytatásaként Gaborjákné Kovács Judit szoptatási tanácsadó „Válaszkész gondozás és a szoptatás kapcsolata” című előadásában fogalmazott meg sok hasznos gondolatot és jó tanácsot a kisgyermekeket nevelő anyukák számára. Reméljük sokan fogják  majd hasznosítani mindennapjaikban az itt elhangzottakat.

Ezek után a „Kezes-lábas” babaszínház társulat előadását figyelték kicsik és nagyok nagy érdeklődéssel. Jó volt látni a csillogó szemeket, a sikongató kicsiket és a mosolygó gyermekarcokat.

A rendezvény végén  az anyukák finom sütemények és üdítők mellett beszélhették meg tapasztalataikat az elhangzottakról.

Köszönjük mindazoknak akik eljöttek és velünk töltötték ezt a délutánt. Az itt készült képek megtekinthetők Algyő honlapján, a „galériában”.


kapcsolódó anyagok: Fotógaléria az Anyatejes Világnap 2013. rendezvényről

 

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×