× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az algyői virágágyásban fejezte be a szülinapi bulit

|
2010. február 24. | Rendőrség

Az algyői körforgalom virágágyásában fejezett be egy születésnapi bulit egy szegedi férfi mára virradó éjszaka. Erősen ittas állapotban ült a volán mögé.

A szegedi rendőrség munkatársai arra lettek figyelmesek a hajnali órákban, hogy egy férfi Szeged irányába tart járművével, de a körforgalomhoz közeledve nem tudta bevenni a kanyart, felszaladt a körforgalomra és elakadt a sárban. Próbált volna kitolatni az autóval, de nem járt sikerrel, ezért inkább kiszállt a kocsiból, majd gyalogosan elindult Algyő felé.

A járőrök intézkedés alá vonták, de ittassága miatt nem volt együttműködő, igazolni sem akarta magát, sőt azt állította: nem is ő, hanem valamelyik gyereke vezetett. A rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétsége miatt indult büntetőeljárás. Az orvos szerint a sofőr egyébként súlyos fokban volt ittas.

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×