× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az algyői iskolások tiszai hajózás keretében tekintik meg a Munkácsy kiállítást

|
2012. szeptember 20. | Oktatás

Rendhagyó módon fogják megtekinteni az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola diákjai a szegedi Móra Ferenc Múzeum Aranyecset című Munkácsy kiállítását.

A 110 felsős algyői tanuló és felnőtt kísérőik 2012. szeptember 21.-én, pénteken az algyői régi kompkikötőből induló személyszállító hajón utazik fel a Tiszán egészen a szegedi hajóállomásig.

Az egyedülálló utazás során az országos hírű ökoiskola tanulói megismerkednek a Tisza élővilágával és természeti kincseivel.


INFO: Algyői Fehér Ignác Általános Iskola, T.: 62/517-192, algyoisk@freemail.huwww.algyoiskola.hu.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×