× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az algyői diákcsapat ismét megyebajnok és IV. helyezett az Országos elődöntőben

|
2015. április 05. | Sport
Játékos Sportverseny: a diákolimpia versenyrendszerének legszínesebb, legsokoldalúbb felkészülést igénylő versenyein a legfiatalabb diáksportolók küzdenek a helyezésekért. A sor- és váltóversenyek ugró, dobó, futó versenyszámai komoly próbatételt jelentenek. A pontos feladatvégrehajtás mellett, a diákok megtanulnak küzdeni a csapatért, a társakért, amit a későbbiekben a választott sportágukban is jól kamatoztathatnak.

2015. február 2-án az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában rendezték meg a Játékos Sportverseny Csongrád Megyei Diákolimpiát. A megye bajnoka lett – negyedik alkalommal – az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola csapata (9 ponttal), elsőként jutott tovább az országos elődöntőbe. II. helyezett lett a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola csapata (19 ponttal), III. lett a szegedi Rókusi II. számú Általános Iskola csapata (27 ponttal.

Február 21-én Karcagon rendezték meg a Játékos Sportverseny országos elődöntőjét, ahol 4 megye 8 legjobb csapata mérhette össze erejét és tudását; és iskolánk csapata is eljutott a megyei első helyezésével. Iskolánk csapata óriási versenyszellemmel és akarattal a negyedik helyet szerezte meg.

A csapat tagjai: Janecskó Alex és Kiss Levente 2.a, Fábián Réka és Moczó Gréta 2.b, Belovai Petra, Sulyok Rebeka, Forgó Dániel, Németh Bercel és Szénási Kristóf 3.a, Janecskó Tamara, Üveges Gabriella, Borbás Bálint, Körmös Attila és Lovász Tamás 4.a, Bogdán Bence 5.a osztályos tanulók; felkészítő tanáruk: Varga Ágnes
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×