× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Algyő nagyon hamar pontot tett a találkozó végére

|
2021. november 29. | Sport

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

Az Algyő nagyon hamar pontot tett a találkozó végére, hiszen Podonyi Norbert tanítványai már az első percben gólt rúgtak, és hét perc játék után 4–0-ra vezettek. Egészen 9 lőtt gólig meg sem álltak, ami mellé egyet kaptak. Érdekesség, hogy mindegyik algyői találatot más játékos szerezte, illetve az Apátfalva színeiben a csereként beállt Pászti Zsolt olyat hajtott végre, ami nem sűrűn fordul elő: mind az ellenfél, mind a saját kapujába betalált.

Conti-Tech Apátfalva - Algyő 1-9 (0-7)

Apátfalva, 30 néző. Vezette: Kiss Richárd (Bartucz, Kócsó).
ContiTech-Apátfalva: Szénási – Keresztúri D., Gera (Pászti), Dimovics, Fodor R., Gáspár, Rabi, Kollár (Fülöp K.), Luncz, Kardos, Csabai. Edző: Luncz László.
Algyő: Siska – Bozóki, Szabó M. (Lajkó), Varga G., Mohácsi (Molnár G.), Daróczi, Deák, Belovai (Bozsóki), Molnár Sz. (Kovács M.), Szalai Z. (Selyem), Jernei. Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Pászti (86.), ill. Molnár Sz. (1.), Varga G. (2.), Deák (4.), Szalai Z. (7.), Mohácsi (25.), Szabó M. (32.), Pászti (43., öngól), Selyem (79.), Kovács M. (87.).
Jók: senki, ill. mindenki.

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×