× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Algyő nagyon hamar pontot tett a találkozó végére

|
2021. november 29. | Sport

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

Az Algyő nagyon hamar pontot tett a találkozó végére, hiszen Podonyi Norbert tanítványai már az első percben gólt rúgtak, és hét perc játék után 4–0-ra vezettek. Egészen 9 lőtt gólig meg sem álltak, ami mellé egyet kaptak. Érdekesség, hogy mindegyik algyői találatot más játékos szerezte, illetve az Apátfalva színeiben a csereként beállt Pászti Zsolt olyat hajtott végre, ami nem sűrűn fordul elő: mind az ellenfél, mind a saját kapujába betalált.

Conti-Tech Apátfalva - Algyő 1-9 (0-7)

Apátfalva, 30 néző. Vezette: Kiss Richárd (Bartucz, Kócsó).
ContiTech-Apátfalva: Szénási – Keresztúri D., Gera (Pászti), Dimovics, Fodor R., Gáspár, Rabi, Kollár (Fülöp K.), Luncz, Kardos, Csabai. Edző: Luncz László.
Algyő: Siska – Bozóki, Szabó M. (Lajkó), Varga G., Mohácsi (Molnár G.), Daróczi, Deák, Belovai (Bozsóki), Molnár Sz. (Kovács M.), Szalai Z. (Selyem), Jernei. Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Pászti (86.), ill. Molnár Sz. (1.), Varga G. (2.), Deák (4.), Szalai Z. (7.), Mohácsi (25.), Szabó M. (32.), Pászti (43., öngól), Selyem (79.), Kovács M. (87.).
Jók: senki, ill. mindenki.

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×