× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Asztalitenisz Algyőn

|
2015. április 06. | Sport
Több, mint másfél éve létezik Algyőn az Algyői Sportkör berkein belül működő Asztalitenisz Szakosztály. Az edzéseinket kicsik és nagyok egyaránt látogatják. Sokan csak a kikapcsolódás és mozgás élménye miatt jönnek edzeni, de a felnőttek közül többen versenyeken, bajnokságon is indulunk.

Az edzéseket a Kastélykert utca 63. szám alatti edzőteremben tartjuk. A teremben 6 asztal áll a pingpongozni vágyok rendelkezésére. Az edzések egy része edző irányítása mellett zajlik. A gyerekek edzése pedig mindig edző által vezetett. Az idén egy adagológép beszerzése is terveink között
szerepel, melynek használatával elősegíthető a pingpongosok fejlődése.

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több gyerek jelenik meg az edzéseken és a felnőttek száma is hétről-hétre növekszik.

Ha Ön vagy gyermeke kedvet érezne ahhoz, hogy kipróbálja magát az asztalitenisz sportágban, akkor az alábbi elérhetőségeken keressen a részletekért.

Szakosztályvezetô: Mesterházy Zoltán, telefonszáma: 06-30/300-7803
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×