× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Asztalitenisz Algyőn

|
2015. április 06. | Sport
Több, mint másfél éve létezik Algyőn az Algyői Sportkör berkein belül működő Asztalitenisz Szakosztály. Az edzéseinket kicsik és nagyok egyaránt látogatják. Sokan csak a kikapcsolódás és mozgás élménye miatt jönnek edzeni, de a felnőttek közül többen versenyeken, bajnokságon is indulunk.

Az edzéseket a Kastélykert utca 63. szám alatti edzőteremben tartjuk. A teremben 6 asztal áll a pingpongozni vágyok rendelkezésére. Az edzések egy része edző irányítása mellett zajlik. A gyerekek edzése pedig mindig edző által vezetett. Az idén egy adagológép beszerzése is terveink között
szerepel, melynek használatával elősegíthető a pingpongosok fejlődése.

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több gyerek jelenik meg az edzéseken és a felnőttek száma is hétről-hétre növekszik.

Ha Ön vagy gyermeke kedvet érezne ahhoz, hogy kipróbálja magát az asztalitenisz sportágban, akkor az alábbi elérhetőségeken keressen a részletekért.

Szakosztályvezetô: Mesterházy Zoltán, telefonszáma: 06-30/300-7803
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×