× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Angyalok akcióban - Algyőn!

|
2014. december 26. | Napjaink
Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is.

A karácsonyi ünnepek előtt, szerencsére sokak szíve segítségre nyílik. Sokan vannak akik időt, energiát nem kímélve tevékenykednek azon, hogy azok számára is emlékezetesebb, meghittebb legyen az ünnep, akiknek ez amúgy nem adatna meg.

Így idén is körülnéztünk településünkön, hogy hol jönne jól a figyelem – hiszen másokat megajándékozni felemelő érzés – és ismét kéréssel fordultunk a Prímagáz Zrt.-hez, akik immár 4 éve, most is azonnal nyitottak voltak megkeresésünkre.

Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is. Mert angyalok ma is vannak, és a tiszta szívű embereknek – mint a Prímagáz vezetői – az angyalok súgnak. S akinek az angyal súg, azok nem hibáznak, ők odatalálnak ahová kell, mert az ész tévedhet, de a szív nem. Az ész embere nem hisz az angyalokban, ha segítik a bajban, akkor is azt gondolja, hogy csak mázlija volt, és nem érzi, nem hálás érte, ha megérintik őt.

Az a több mint két tucat család, az egyszerű emberek bizonyosak benne, hogy léteznek angyalok, mert mind a 25 db gázpalack, amit küldtek nekik a Prímagáztól, az odatalált ahol éppen a szükségét érezték.

Köszönet ezért, és kívánunk nekik mind magánéletükben, mind a munkájukban sok sikert, a Vöröskereszt algyői alapszervezetének nevében.
A magam, és a Vöröskereszt tagjainak nevében minden algyői lakosnak kívánom, hogy a karácsonyi bevásárlás és zűrzavar után, álljunk meg egy pillanatra és próbáljunk a kétkedő eszünk helyett, a látó szívünkkel kicsit befelé fordulni és biztosan megérezzük, hogy ha bármilyen bajban lennénk is: nincs baj, mert az angyalok nem engedik.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×