× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Angyalok akcióban - Algyőn!

|
2014. december 26. | Napjaink
Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is.

A karácsonyi ünnepek előtt, szerencsére sokak szíve segítségre nyílik. Sokan vannak akik időt, energiát nem kímélve tevékenykednek azon, hogy azok számára is emlékezetesebb, meghittebb legyen az ünnep, akiknek ez amúgy nem adatna meg.

Így idén is körülnéztünk településünkön, hogy hol jönne jól a figyelem – hiszen másokat megajándékozni felemelő érzés – és ismét kéréssel fordultunk a Prímagáz Zrt.-hez, akik immár 4 éve, most is azonnal nyitottak voltak megkeresésünkre.

Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is. Mert angyalok ma is vannak, és a tiszta szívű embereknek – mint a Prímagáz vezetői – az angyalok súgnak. S akinek az angyal súg, azok nem hibáznak, ők odatalálnak ahová kell, mert az ész tévedhet, de a szív nem. Az ész embere nem hisz az angyalokban, ha segítik a bajban, akkor is azt gondolja, hogy csak mázlija volt, és nem érzi, nem hálás érte, ha megérintik őt.

Az a több mint két tucat család, az egyszerű emberek bizonyosak benne, hogy léteznek angyalok, mert mind a 25 db gázpalack, amit küldtek nekik a Prímagáztól, az odatalált ahol éppen a szükségét érezték.

Köszönet ezért, és kívánunk nekik mind magánéletükben, mind a munkájukban sok sikert, a Vöröskereszt algyői alapszervezetének nevében.
A magam, és a Vöröskereszt tagjainak nevében minden algyői lakosnak kívánom, hogy a karácsonyi bevásárlás és zűrzavar után, álljunk meg egy pillanatra és próbáljunk a kétkedő eszünk helyett, a látó szívünkkel kicsit befelé fordulni és biztosan megérezzük, hogy ha bármilyen bajban lennénk is: nincs baj, mert az angyalok nem engedik.
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×