× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyőnél magasítanák az árvízvédelmi töltést, aszfaltút is lenne 10 kilométeren

|
2022. március 31. | Gazdaság

A projekt gazdája, az Országos Vízügyi Főigazgatóság 970 millió forint uniós forrást nyert erre – írja a Hódpress.

A lap azt írja, hogy az árvízi biztonság növelését célzó beruházás során a Tisza jobb partján közel több 11 kilométeren magasítják a töltést, illetve stabilizálják a gátkoronát.  A töltéskoronán kiépítésre kerül szilárd burkolatú üzemi út, aminek hossza 10 kilométer.

A fejlesztésre vonatkozó támogatási döntés március 16-án született meg. A szerződési adatok alapján 2023 októberére valósulhat meg a projekt.

forrás: www.szegeder.hu (Legény Dániel)

 

További hírek

Lovászi Péter, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület gólyavédelmi programjának vezetője 3 fiókát gyűrűzött ma meg az Algyői Könyvtárnál. Nemcsak a gyűrűzés menetét mutatta be az érdeklődőknek, az egyik gólyafiókát testközelből is meg lehetett tekinteni.

2022. június 30. | Napjaink Bővebben

Meghívó Algyő Nagyközség Településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) 2022. évi részleges módosítása ügyében tartandó lakossági fórumára.

2022. június 29. | Önkormányzat Bővebben

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. július 1-jén, pénteken Köztisztviselők Napján az Algyői Polgármesteri Hivatal zárva tart. Az ügyfélfogadás ezen a napon szünetel.

2022. június 28. | Önkormányzat Bővebben

Az MVM Áramhálózati Kft. tájékoztatása alapján hálózatfejlesztési munkákat végzése miatt áramszünet lesz 2022. július 1-én, 15-én és 28-án 8 és 16 óra között.

2022. június 27. | Gazdaság Bővebben

A védőnői két körzetet ellátó védőnőknél májusban személyváltozás történt.

2022. június 23. | Egészség, életmód Bővebben

×