Határon átnyúló együttműködési pályázatot írt alá a Vajdasági Egészségturizmus Klaszter, mint projektvezető, valamint Algyő Nagyközség Önkormányzata és a Gyevitur Kft. Borbála fürdő, mint projekt partner a Vajdasági Egészségturizmus Klaszterrel közösen. A pályázat célja: gazdasági, oktatási és kulturális együttműködések, képzések, határon átnyúló üzleti partnerkeresések.

"> Határon átnyúló együttműködési pályázatot írt alá a Vajdasági Egészségturizmus Klaszter, mint projektvezető, valamint Algyő Nagyközség Önkormányzata és a Gyevitur Kft. Borbála fürdő, mint projekt partner a Vajdasági Egészségturizmus Klaszterrel közösen. A pályázat célja: gazdasági, oktatási és kulturális együttműködések, képzések, határon átnyúló üzleti partnerkeresések.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői együttműködés a Vajdasággal – cél a közös egészségturizmus

|
2011. április 17. | Gazdaság

Határon átnyúló együttműködési pályázatot írt alá a Vajdasági Egészségturizmus Klaszter, mint projektvezető, valamint Algyő Nagyközség Önkormányzata és a Gyevitur Kft. Borbála fürdő, mint projekt partner a Vajdasági Egészségturizmus Klaszterrel közösen. A pályázat célja: gazdasági, oktatási és kulturális együttműködések, képzések, határon átnyúló üzleti partnerkeresések.

Az üzleti találkozók során terveink szerint négy alkalommal Szerbiában és Algyőn is  turizmusban érdekelt fürdők, vállalkozások mutatkoznának be utazásszervező ügynökségeknek, a szakmai sajtó képviselőinek, turisztikai szakembereknek és a szállodaszövetség munkatársinak.

5.000 példányban megjelenő kiadványban mutatkozik be Algyő is. A település faluháza, oktatási intézményei, civil szervezetei, vállalkozói mellett kiemelt szerepet kap a  szabadidőközpont  és a Borbála fürdő. A pályázat lehetővé teszi a szabadidőközpont oktatási terme berendezéseinek kicserélését, illetve új eszközökkel való felszerelését.

A pályázat várható elbírálása 2011. novemberében történik. Kedvezményes elbírálása esetén a megvalósításra 18 hónap áll rendelkezésünkre.

INFO:  Márton Mária Ügyvezető, GYEVITUR KFT. – Borbála fürdő, T.: 62/267-426, www.algyo.hu, www.borbalafurdo.hu

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×