× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői aranyérmek a Magyar Bajnokságról

|
2020. március 03. | Migrált hírek

Február 29-én és március 1-jén rendezték meg Monoron az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2020. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 29 egyesület 349 versenyzője nevezett. A Bajnokságot az idén 10 éves Spirit Taekwon-do Egyesület rendezte meg.

A kétnapos megmérettetésen a sportolók küzdelem, tradicionális küzdelem, formagyakorlat, erő, illetve speciáltechnikai törés versenyszámokban, illetve ezen kategóriák csapatszámaiban mérték össze tudásukat. Nagyon színvonalas és látványos küzdelmek, precíz formagyakorlatok jellemezték az egész mezőnyt, melyben az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói, Kiss Levente, Zsarkó Dániel Péter és Miklós Alexandra is aranyéremmel térhetettek haza.

Levente serdülő fiú küzdelemben állhatott a dobogó legfelső fokára. Zsarkó Dániel Péter felnőtt egyéni küzdelem + 85 kg-os kategóriájában, valamint a Barátság SE-vel közösen indulva, a csapatküzdelemben is aranyérmet nyert. Miklós Alexandra a Spirit felnőtt női csapatában gyűjtötte be a legfényesebb érmet küzdelemben.

Eredmények:

  • Aranyérem:
    Kiss Levente - serdülő fiú küzdelem -42 kg
    Zsarkó Dániel Péter -felnőtt férfi küzdelem +85 kg
    Miklós Alexandra – felnőtt női csapatküzdelem (Spirit SE)
    Zsarkó Dániel Péter – felnőtt férfi csapatküzdelem (Barátság SE)
  • Bronzérem:
    Zsarkó Dániel Péter – felnőt férfi csapat speciáltechnikai törés
    Miklós Alexandra egyéni felnőtt női küzdelem -56 kg

Felkészítő: Zsarkó Dániel Péter, Stricz Richárd, Cserényi Tibor.


Kapcsolódó galéria: Algyői aranyérmek a Magyar Bajnokságról (3 db kép)

 

További hírek

2023. augusztusában a Horgásztavak üzemeltetését a Gyeviép Nkft. vette át. A vízmennyiség és a környezet javítása érdekében akkor jelentős munkálatok indultak meg, amelyet vízügyi és halgazdálkodási szakemberek segítettek.

2024. március 28. | Önkormányzat Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00954-2/2024. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2024. március 30. – 2024. április 19-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2024. március 27. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Vöröskereszt "Tedd a jót!" algyői alapszervezete húsvéti csomagosztást szervezett 2024. március 26-án. Az előre elkészített adományokkal 20 családnak tették szebbé az ünnepét, hiszen vannak, akik nehezen engedhetik meg maguknak a húsvéti finomságokat.

2024. március 27. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete nem támogatja az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola vezetője és a Szegedi Tankerületi Központ intézményi átszervezési törekvését.

2024. március 27. | Önkormányzat Bővebben

A Bartók Béla utcai és a Piac téri játszóterek új elemmel bővültek a gyerekek nagy örömére. Mind a két helyen drótkötélpályát alakított ki és épített meg a Gyeviép Nkft. A fejlesztésre 3,5 millió forintot költött Algyő Nagyközség Önkormányzata.

2024. március 26. | Önkormányzat Bővebben

×