× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő közbiztonsága

|
2020. december 04. | Rendőrség

Algyő Nagyközség Önkormányzata a nagyközség közbiztonsága érdekében folyamatosan együttműködik a rendőrséggel és a polgárőrökkel. Ennek eredménye, hogy településünkön az év során kiemelt bűncselekmény nem történt. A tulajdon elleni bűncselekmények száma minimális, a környék statisztikai mutatóinál jelentősen alacsonyabb. Konkrét számadatokat megjelenítő statisztika az év végén kerül elkészítésre a rendőrség részéről, amelyet akkor ismertetünk.

A napi kapcsolattartás mellett negyedévente közbiztonsági fórum formájában elemezzük az eltelt időszak eseményeit, és felkészülünk a következő időszak feladataira. Ezeken részt vesz a rendőrségen, polgárőrségen és az önkormányzaton kívül a mezőőr, az AESZI munkatársa, valamint az aktuális rendezvény, esemény képviselője.

Mindezek mellett szükséges a lakosság megelőző magatartása is. Ezért az alábbiakban ismertetünk néhány bűnmegelőzési lehetőséget.

20201204-bunmegelozes-1-1.jpg (152 KB)

20201204-bunmegelozes-1-2.jpg (177 KB)

20201204-bunmegelozes-2-1.jpg (207 KB)

20201204-bunmegelozes-2-2.jpg (243 KB)

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×