× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő közbiztonsága

|
2020. december 04. | Rendőrség

Algyő Nagyközség Önkormányzata a nagyközség közbiztonsága érdekében folyamatosan együttműködik a rendőrséggel és a polgárőrökkel. Ennek eredménye, hogy településünkön az év során kiemelt bűncselekmény nem történt. A tulajdon elleni bűncselekmények száma minimális, a környék statisztikai mutatóinál jelentősen alacsonyabb. Konkrét számadatokat megjelenítő statisztika az év végén kerül elkészítésre a rendőrség részéről, amelyet akkor ismertetünk.

A napi kapcsolattartás mellett negyedévente közbiztonsági fórum formájában elemezzük az eltelt időszak eseményeit, és felkészülünk a következő időszak feladataira. Ezeken részt vesz a rendőrségen, polgárőrségen és az önkormányzaton kívül a mezőőr, az AESZI munkatársa, valamint az aktuális rendezvény, esemény képviselője.

Mindezek mellett szükséges a lakosság megelőző magatartása is. Ezért az alábbiakban ismertetünk néhány bűnmegelőzési lehetőséget.

20201204-bunmegelozes-1-1.jpg (152 KB)

20201204-bunmegelozes-1-2.jpg (177 KB)

20201204-bunmegelozes-2-1.jpg (207 KB)

20201204-bunmegelozes-2-2.jpg (243 KB)

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×