× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Áldott, Békés Karácsonyt!

|
2020. december 24. | Önkormányzat

Kedves Algyői Lakosok!

Egészen különleges évet élhettünk meg idén. Megváltozott körülmények, tervek, életek. Megváltozott mindennapok. Szabályozások követtek szabályozásokat, rendeletek születtek, amelyek betartásához hozzá kellett szokni. Két dolog azonban nem változott, az egyik a remény.

A remény, hogy túl leszünk mindenen. Hogy együtt, összetartva és összedolgozva átugorjuk ezt az akadályt is és még erősebben indulunk tovább az úton. A másik dolog pedig az ünnep. Az ünnep tisztasága és szentsége. Biztosan nem lesz olyan, mint az eddigi években. Mert lesz, aki nem lehet ott. Lesz olyan terv, amit nem sikerül megvalósítani. Lesz olyan dolog, ami nem kerül majd az ünnepi asztalra vagy a fa alá. De az ünnep a szívekben állandó. A szeretetnek nem szabhat határt semmilyen korlátozás. Ha távol van, gondolj rá! Ha nem sikerült, majd sikerül máskor! Ha hiányzik valami, majd bepótolod egyszer! A szívünkre koncentráljunk, hogy megnyugodjon, hogy megteljen hálával. Azért, amink van.

Kívánom, hogy szűk családi körben is meghitten teljenek az ünnepek! Hogy szeretteink mosolya tegye különlegessé ezt a már egyébként is kivételes karácsonyt! Kívánom, hogy feledkezzen meg a hétköznapok szürkeségéről és gondjairól és az ünnep varázsa lengje be lelkét!

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

Molnár Áron polgármester

 

További hírek

Ez az év sok szempontból más volt, de egy biztosan nem változott: az emberek szeretnek segíteni.

2021. január 22. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata eladásra kínálja Ford Fiesta 1.4 TDCi típusú személygépkocsiját.

2021. január 22. | Önkormányzat Bővebben

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

×