× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Áldott, Békés Karácsonyt!

|
2020. december 24. | Önkormányzat

Kedves Algyői Lakosok!

Egészen különleges évet élhettünk meg idén. Megváltozott körülmények, tervek, életek. Megváltozott mindennapok. Szabályozások követtek szabályozásokat, rendeletek születtek, amelyek betartásához hozzá kellett szokni. Két dolog azonban nem változott, az egyik a remény.

A remény, hogy túl leszünk mindenen. Hogy együtt, összetartva és összedolgozva átugorjuk ezt az akadályt is és még erősebben indulunk tovább az úton. A másik dolog pedig az ünnep. Az ünnep tisztasága és szentsége. Biztosan nem lesz olyan, mint az eddigi években. Mert lesz, aki nem lehet ott. Lesz olyan terv, amit nem sikerül megvalósítani. Lesz olyan dolog, ami nem kerül majd az ünnepi asztalra vagy a fa alá. De az ünnep a szívekben állandó. A szeretetnek nem szabhat határt semmilyen korlátozás. Ha távol van, gondolj rá! Ha nem sikerült, majd sikerül máskor! Ha hiányzik valami, majd bepótolod egyszer! A szívünkre koncentráljunk, hogy megnyugodjon, hogy megteljen hálával. Azért, amink van.

Kívánom, hogy szűk családi körben is meghitten teljenek az ünnepek! Hogy szeretteink mosolya tegye különlegessé ezt a már egyébként is kivételes karácsonyt! Kívánom, hogy feledkezzen meg a hétköznapok szürkeségéről és gondjairól és az ünnep varázsa lengje be lelkét!

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

Molnár Áron polgármester

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×