× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Áldott, Békés Karácsonyt!

|
2020. december 24. | Önkormányzat

Kedves Algyői Lakosok!

Egészen különleges évet élhettünk meg idén. Megváltozott körülmények, tervek, életek. Megváltozott mindennapok. Szabályozások követtek szabályozásokat, rendeletek születtek, amelyek betartásához hozzá kellett szokni. Két dolog azonban nem változott, az egyik a remény.

A remény, hogy túl leszünk mindenen. Hogy együtt, összetartva és összedolgozva átugorjuk ezt az akadályt is és még erősebben indulunk tovább az úton. A másik dolog pedig az ünnep. Az ünnep tisztasága és szentsége. Biztosan nem lesz olyan, mint az eddigi években. Mert lesz, aki nem lehet ott. Lesz olyan terv, amit nem sikerül megvalósítani. Lesz olyan dolog, ami nem kerül majd az ünnepi asztalra vagy a fa alá. De az ünnep a szívekben állandó. A szeretetnek nem szabhat határt semmilyen korlátozás. Ha távol van, gondolj rá! Ha nem sikerült, majd sikerül máskor! Ha hiányzik valami, majd bepótolod egyszer! A szívünkre koncentráljunk, hogy megnyugodjon, hogy megteljen hálával. Azért, amink van.

Kívánom, hogy szűk családi körben is meghitten teljenek az ünnepek! Hogy szeretteink mosolya tegye különlegessé ezt a már egyébként is kivételes karácsonyt! Kívánom, hogy feledkezzen meg a hétköznapok szürkeségéről és gondjairól és az ünnep varázsa lengje be lelkét!

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

Molnár Áron polgármester

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×