× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Áldott, Békés Karácsonyt!

|
2020. december 24. | Önkormányzat

Kedves Algyői Lakosok!

Egészen különleges évet élhettünk meg idén. Megváltozott körülmények, tervek, életek. Megváltozott mindennapok. Szabályozások követtek szabályozásokat, rendeletek születtek, amelyek betartásához hozzá kellett szokni. Két dolog azonban nem változott, az egyik a remény.

A remény, hogy túl leszünk mindenen. Hogy együtt, összetartva és összedolgozva átugorjuk ezt az akadályt is és még erősebben indulunk tovább az úton. A másik dolog pedig az ünnep. Az ünnep tisztasága és szentsége. Biztosan nem lesz olyan, mint az eddigi években. Mert lesz, aki nem lehet ott. Lesz olyan terv, amit nem sikerül megvalósítani. Lesz olyan dolog, ami nem kerül majd az ünnepi asztalra vagy a fa alá. De az ünnep a szívekben állandó. A szeretetnek nem szabhat határt semmilyen korlátozás. Ha távol van, gondolj rá! Ha nem sikerült, majd sikerül máskor! Ha hiányzik valami, majd bepótolod egyszer! A szívünkre koncentráljunk, hogy megnyugodjon, hogy megteljen hálával. Azért, amink van.

Kívánom, hogy szűk családi körben is meghitten teljenek az ünnepek! Hogy szeretteink mosolya tegye különlegessé ezt a már egyébként is kivételes karácsonyt! Kívánom, hogy feledkezzen meg a hétköznapok szürkeségéről és gondjairól és az ünnep varázsa lengje be lelkét!

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

Molnár Áron polgármester

 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×