× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Áldott, Békés Karácsonyt!

|
2020. december 24. | Önkormányzat

Kedves Algyői Lakosok!

Egészen különleges évet élhettünk meg idén. Megváltozott körülmények, tervek, életek. Megváltozott mindennapok. Szabályozások követtek szabályozásokat, rendeletek születtek, amelyek betartásához hozzá kellett szokni. Két dolog azonban nem változott, az egyik a remény.

A remény, hogy túl leszünk mindenen. Hogy együtt, összetartva és összedolgozva átugorjuk ezt az akadályt is és még erősebben indulunk tovább az úton. A másik dolog pedig az ünnep. Az ünnep tisztasága és szentsége. Biztosan nem lesz olyan, mint az eddigi években. Mert lesz, aki nem lehet ott. Lesz olyan terv, amit nem sikerül megvalósítani. Lesz olyan dolog, ami nem kerül majd az ünnepi asztalra vagy a fa alá. De az ünnep a szívekben állandó. A szeretetnek nem szabhat határt semmilyen korlátozás. Ha távol van, gondolj rá! Ha nem sikerült, majd sikerül máskor! Ha hiányzik valami, majd bepótolod egyszer! A szívünkre koncentráljunk, hogy megnyugodjon, hogy megteljen hálával. Azért, amink van.

Kívánom, hogy szűk családi körben is meghitten teljenek az ünnepek! Hogy szeretteink mosolya tegye különlegessé ezt a már egyébként is kivételes karácsonyt! Kívánom, hogy feledkezzen meg a hétköznapok szürkeségéről és gondjairól és az ünnep varázsa lengje be lelkét!

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

Molnár Áron polgármester

 

További hírek

Vajda Attila olimpiai bajnok kenus is a település vendége volt augusztus elején, Algyőn szálltak meg ugyanis már ötödik alkalommal a kajak-kenu szerelmesei. Az ALTE és a civil szervezetek gyümölccsel, süteménnyel és programmal készültek fogadásukra.

2021. szeptember 20. | Sport Bővebben

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő–Kispest 36–31 (20–17)

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

2021. szeptember 15. | Sport Bővebben

A végéhez ért a Levendula Hotel FKSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapatának felkészülése. Farkas József tanítványai a hétvégén bemutatkozhatnak az új osztályban, az előző kiírás bronzérmese lesz a vendég a Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnokában.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

Megvan az Algyő szezonbeli első győzelme. Az algyőiek korábban is lezárhatták volna a találkozót a játékot bátran felvállaló deszkiekkel szemben, végül egy öngóllal dőlt el végleg a három pont sorsa.

2021. szeptember 10. | Sport Bővebben

×