× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Alapfokú Gyógynövényismeret és Talpmasszázs otthon tanfolyamok

|
2015. február 23. | Egészség, életmód
Az Ezerjófű Egészségvédő Egyesület tanfolyamokat indít alapfokú Gyógynövényismeret és Talpmasszázs otthon címmel.

Az alapfokú Gyógynövényismeret ismeretterjesztő tanfolyam 8x2 óra elméleti + 2 óra gyógynövénykerti gyakorlati foglalkozásból áll. A részt vevők megismerik a legfontosabb gyógynövényeket gyógyhatásuk szerint csoportosítva, és a gyógynövények felismerésével gyűjtésével, feldolgozásával kapcsolatos legfontosabb ismereteket. 

A Talpmasszázs otthon 8x2 órás ismeretterjesztő tanfolyamon a részt vevők megismerik a talpmasszázs otthoni alkalmazásához szükséges ismereteket. Megtanulják és begyakorolják a reflexzónákat és masszírozásukat.

A tanfolyamokat Berek Ágota reflexológus és fitoterapeuta természetgyógyász tartja.

Jelentkezni lehet az ezerjofu2011@gmail.com címen, a 30/605 3978-as  és a 30/337 1773-as telefonszámon.
 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×