× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ahogy azt kell

|
2019. december 09. | Migrált hírek

Magabiztosan verte ellenfelét Gyomán a női csapatunk és minden bizonnyal a második helyen telel. Mindjárt az elején elléptek a mieink, majd tovább növelve az előnyt hozták a kötelezőt, ahogy azt kell!

Gyomaendrődi NKSE-Levendula Hotel FKSE-Algyő 20-33 (6-17)

Gyoma 100 néző. Vezette: Nyitrai, Tóth.
FKSE: KÖLCZE- Kozma, Draxler 4, SZEPESI 6/2, Rózsa 1, Gercsó 5, ARACSI 5. Csere: Hernádi (kapus) VÉR 2, Pocsai 5, Zsilák 2, Ilyés 2, Lovistyék, Egervári 1. Edző: Avar György.
Kiállítások: 2 ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/2 ill. 4/2.

Avar György: - Szezon zárásként az első félidőben magabiztos játékot mutatva hoztuk a két pontot. Hogy szép legyen a szurkolók karácsonya

A szombat délután a kézilabdáról szólt Algyőn. Először a serdülők nyertek magabiztosan, majd az ifik raboltak pontot nagy szívvel, végül a felnőttek egy nagyon szoros félidő után nyerték meg a meccsüket tízzel. Szegény nyíregyháziak utaztak több, mint ötszáz kilométert oda-vissza, s csupán egy pontot vihettek magukkal három meccsről.
Az utánpótlásról később, nézzük a felnőtteket. Egy szemre erős vendégcsapat, nagy iramú első félidőt produkált, amelyhez felzárkóztak a mieink, így döntetlennel zárult. Olyan gyors volt a játék, hogy a két sípos ember alig tudta követni. Szünetben megkérdeztem Grandjean Gabit, a vendégek kapusedzőjét, hogy egy ilyen kerettel, miért csak hét pontjuk van. Sejtelmesen mosolygott. A választ a mieink mutatták meg a második félidőben. Kiss Olivér régi énjét mutatta a folytatásban, Mezei Beni lubickolt és Dolezsál Karesz mellett, Csányi Ricsi is felnőtt melléjük, hogy a szélsőinket ne is említsem. A végén mindenki ját5éklehetőséget kapott, így edző, játékos és néző is boldogan zárhatta az évet, tizenkét pontunkkal ötödiknél lejjebb nem telelünk.
 
ContiTech FKSE-Algyő- NyÍregyházi SN Kft 37-27 (16-16)

Algyő 200 néző, vezette: Budai-Bock, Wenzel
FKSE: KISS O.- BALDA 6, MEZEI 9/3, Bajorhegyi, Árpási 3, Varsandán, TEMESVÁRI 5. Csere: Nagy M. (kapus), MAGYAR 5, DOLEZSÁL 3, Tóth, Valaczkai 1, Pál 2, CSÁNYI 3, Vass, Tőkés. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások:  6 ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 1/1

Herbert Gábor: - Akkora gát szakadt át, hogy amitől a kő legördült azt szerintem Szegeden is hallani lehetett. Gratulálok a fiúknak! Minden szurkolónknak, szimpatizánsunknak kellemes Karácsonyt és boldog új évet kívánok!

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×