× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Tisza-parton bolyongott az idős algyői nő

|
2014. április 27. | Rendőrség
Egy aggódó férfi hívta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. április 24-én 17 óra 15 perckor. A bejelentő elmondta, hogy 89 éves édesanyja algyői otthonából a délután folyamán ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet.

A szegedi rendőrök a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve azonnal az idős asszony keresésére indultak. A kutatásban 28 fő 12 szolgálati gépjárművel vett részt. A keresett idős hölgyet végül 18 óra 20 perckor a vízirendészeti járőrök a szegedi egyenruhásokkal együtt megtalálták Algyőn, amint a Tisza partján sétált. A kiérkező mentősök a helyszínen megvizsgálták a nénit, majd épségben átadták a családjának.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×