× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Tisza-parton bolyongott az idős algyői nő

|
2014. április 27. | Rendőrség
Egy aggódó férfi hívta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. április 24-én 17 óra 15 perckor. A bejelentő elmondta, hogy 89 éves édesanyja algyői otthonából a délután folyamán ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet.

A szegedi rendőrök a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve azonnal az idős asszony keresésére indultak. A kutatásban 28 fő 12 szolgálati gépjárművel vett részt. A keresett idős hölgyet végül 18 óra 20 perckor a vízirendészeti járőrök a szegedi egyenruhásokkal együtt megtalálták Algyőn, amint a Tisza partján sétált. A kiérkező mentősök a helyszínen megvizsgálták a nénit, majd épségben átadták a családjának.
 

További hírek

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester üzleti reggelit szervezett algyői cégvezetőknek. A találkozó célja Algyő Nagyközség Önkormányzatának 2023-as költségvetésének ismertetése, a célok és a leendő fejlesztések prezentálása volt, illetve a vállalkozásokkal történő párbeszéd erősítése.

2023. március 23. | Gazdaság Bővebben

Algyőn két helyszín, vállalkozás, a Levendula Szálloda és a Vámos cukrászda szerezte meg a kerékpárosbarát szolgáltató címet. Ezen a két helyen a kerékpárosok számára összekészített szerszámokkal, eszközökkel teli láda áll majd a biciklisek rendelkezésére, amelyekkel orvosolhatóak lesznek a tekerés közben felmerülő problémák.

2023. március 22. | Egészség, életmód Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00747-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. április 1. – 2023. április 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. március 21. | Gazdaság Bővebben

Március 11-én rendezték meg Veszprémben az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2023. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 36 klub 351 versenyzője nevezett.

2023. március 21. | Sport Bővebben

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

2023. március 14. | Sport Bővebben

×