× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A nagyi kocsiját kötötték el szülinapra - felborultak

|
2009. április 08. | Rendőrség

Egy 16 éves algyői fiú és két társa, elvitték a fiú nagymamájának autóját „ünnepelni” és felborultak vele – közölte dr. Tuczakov Szilvána a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Sajátos módon „ünnepelte” születésnapját az az algyői fiatal, akit két társával együtt jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság.

Április 7-én egy algyői nő tett bejelentést a rendőrségre, miszerint keddre virradóra a garázsból eltűnt Skoda személyautójuk. A jármű nem sokkal később egy másik utcában, a csatornába borulva került elő. A gépkocsiban így mintegy 200.000 Ft kár keletkezett.

A nyomozók a lehetséges elkövetők feltérképezése során jutottak el a feljelentő unokájához – aki épp a cselekmény elkövetésének napján töltötte be 16. életévét -, valamint két algyői társához, a 19 és 21 éves fiatalemberekhez. Valamennyien elismerték, hogy a fiú születésnapját „megünneplendő”, hétfőn éjjel elkötötték a járművet, azonban a kocsikázás boruláshoz vezetett, így a gépkocsit hátrahagyva elsiettek a helyszínről.

Mivel a két fiatal felnőttel szemben több büntetőeljárás is van folyamatban főként vagyon elleni bűncselekmények gyanúja alapján, így őket a rendőrség őrizetbe vette, míg a sértett unokája szabadlábon védekezik.

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×