× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A nagyi kocsiját kötötték el szülinapra - felborultak

|
2009. április 08. | Rendőrség

Egy 16 éves algyői fiú és két társa, elvitték a fiú nagymamájának autóját „ünnepelni” és felborultak vele – közölte dr. Tuczakov Szilvána a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Sajátos módon „ünnepelte” születésnapját az az algyői fiatal, akit két társával együtt jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság.

Április 7-én egy algyői nő tett bejelentést a rendőrségre, miszerint keddre virradóra a garázsból eltűnt Skoda személyautójuk. A jármű nem sokkal később egy másik utcában, a csatornába borulva került elő. A gépkocsiban így mintegy 200.000 Ft kár keletkezett.

A nyomozók a lehetséges elkövetők feltérképezése során jutottak el a feljelentő unokájához – aki épp a cselekmény elkövetésének napján töltötte be 16. életévét -, valamint két algyői társához, a 19 és 21 éves fiatalemberekhez. Valamennyien elismerték, hogy a fiú születésnapját „megünneplendő”, hétfőn éjjel elkötötték a járművet, azonban a kocsikázás boruláshoz vezetett, így a gépkocsit hátrahagyva elsiettek a helyszínről.

Mivel a két fiatal felnőttel szemben több büntetőeljárás is van folyamatban főként vagyon elleni bűncselekmények gyanúja alapján, így őket a rendőrség őrizetbe vette, míg a sértett unokája szabadlábon védekezik.

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×