× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A motiváció fenntartásával is foglalkoznak

|
2020. november 14. | Sport

A női NB II. Délkeleti csoportjának tabelláját hat mérkőzést követően hibátlanul vezeti a Levendula Hotel FKSE-Algyő, amely ezen a hétvégén már második találkozóját halasztja el, ugyanis nemrégiben két játékos pozitív koronavírustesztet produkált.

Miután kiderült, hogy két játékosunk pozitív mintát adott, önkéntes karanténba vonultunk. Szerencsére tünetmentes fertőzöttek voltak, de jobbnak láttuk izolálni magunkat, nehogy legyen köztünk még más pozitív is, és átadjuk valamelyik szerettünknek a vírust – magyarázta Farkas József, az algyőiek vezetőedzője.

A Mezőtúr elleni mérkőzést közös megegyezéssel elhalasztottuk a járványhelyzetre való tekintettel. A bajnoki cím a célunk, ennek tekintetében foglalkozunk a lányokkal, hogy ne veszítsék el motiváltságukat ebben a fura helyzetben sem – zárta a beszélgetést.

forrás: www.delmagyar.hu (B.D.)

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×