× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A motiváció fenntartásával is foglalkoznak

|
2020. november 14. | Sport

A női NB II. Délkeleti csoportjának tabelláját hat mérkőzést követően hibátlanul vezeti a Levendula Hotel FKSE-Algyő, amely ezen a hétvégén már második találkozóját halasztja el, ugyanis nemrégiben két játékos pozitív koronavírustesztet produkált.

Miután kiderült, hogy két játékosunk pozitív mintát adott, önkéntes karanténba vonultunk. Szerencsére tünetmentes fertőzöttek voltak, de jobbnak láttuk izolálni magunkat, nehogy legyen köztünk még más pozitív is, és átadjuk valamelyik szerettünknek a vírust – magyarázta Farkas József, az algyőiek vezetőedzője.

A Mezőtúr elleni mérkőzést közös megegyezéssel elhalasztottuk a járványhelyzetre való tekintettel. A bajnoki cím a célunk, ennek tekintetében foglalkozunk a lányokkal, hogy ne veszítsék el motiváltságukat ebben a fura helyzetben sem – zárta a beszélgetést.

forrás: www.delmagyar.hu (B.D.)

 

További hírek

Ez az év sok szempontból más volt, de egy biztosan nem változott: az emberek szeretnek segíteni.

2021. január 22. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata eladásra kínálja Ford Fiesta 1.4 TDCi típusú személygépkocsiját.

2021. január 22. | Önkormányzat Bővebben

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

×