× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A motiváció fenntartásával is foglalkoznak

|
2020. november 14. | Sport

A női NB II. Délkeleti csoportjának tabelláját hat mérkőzést követően hibátlanul vezeti a Levendula Hotel FKSE-Algyő, amely ezen a hétvégén már második találkozóját halasztja el, ugyanis nemrégiben két játékos pozitív koronavírustesztet produkált.

Miután kiderült, hogy két játékosunk pozitív mintát adott, önkéntes karanténba vonultunk. Szerencsére tünetmentes fertőzöttek voltak, de jobbnak láttuk izolálni magunkat, nehogy legyen köztünk még más pozitív is, és átadjuk valamelyik szerettünknek a vírust – magyarázta Farkas József, az algyőiek vezetőedzője.

A Mezőtúr elleni mérkőzést közös megegyezéssel elhalasztottuk a járványhelyzetre való tekintettel. A bajnoki cím a célunk, ennek tekintetében foglalkozunk a lányokkal, hogy ne veszítsék el motiváltságukat ebben a fura helyzetben sem – zárta a beszélgetést.

forrás: www.delmagyar.hu (B.D.)

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×