× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A kikötőket és a Levendula-stéget összekötő kis út újra látogatható

|
2021. május 13. | Önkormányzat

Korábban a DALERD és az önkormányzat megkezdte a két kikötő között található fokok mélyítését. Ennek során a hidat kivették, hogy a Gyeviép Nkft. felújítsa. A munkálatok idejére az utat szalagokkal ideiglenesen lezárták. Felújítás és megerősítés után a híd vissza került a helyére.

Emellett befejezték a kifolyó árok kotrását, így megindult a víz a Tisza felé. A fokok karbantartásának, takarításának köszönhetően jelentősen csökkent a két kikötő közti kubikok vízmennyisége. Ez által csökkent a szúnyoglárvák élettere is.

Az ártéri munkálatokkal egy időben elkészült a partfal megerősítése is a Szent Anna Kikötőben.


Kapcsolódó galéria: A kikötőket és a Levendula-stéget összekötő kis út újra látogatható (13 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×