× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A kikötőket és a Levendula-stéget összekötő kis út újra látogatható

|
2021. május 13. | Önkormányzat

Korábban a DALERD és az önkormányzat megkezdte a két kikötő között található fokok mélyítését. Ennek során a hidat kivették, hogy a Gyeviép Nkft. felújítsa. A munkálatok idejére az utat szalagokkal ideiglenesen lezárták. Felújítás és megerősítés után a híd vissza került a helyére.

Emellett befejezték a kifolyó árok kotrását, így megindult a víz a Tisza felé. A fokok karbantartásának, takarításának köszönhetően jelentősen csökkent a két kikötő közti kubikok vízmennyisége. Ez által csökkent a szúnyoglárvák élettere is.

Az ártéri munkálatokkal egy időben elkészült a partfal megerősítése is a Szent Anna Kikötőben.


Kapcsolódó galéria: A kikötőket és a Levendula-stéget összekötő kis út újra látogatható (13 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×