× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A kikötőket és a Levendula-stéget összekötő kis út újra látogatható

|
2021. május 13. | Önkormányzat

Korábban a DALERD és az önkormányzat megkezdte a két kikötő között található fokok mélyítését. Ennek során a hidat kivették, hogy a Gyeviép Nkft. felújítsa. A munkálatok idejére az utat szalagokkal ideiglenesen lezárták. Felújítás és megerősítés után a híd vissza került a helyére.

Emellett befejezték a kifolyó árok kotrását, így megindult a víz a Tisza felé. A fokok karbantartásának, takarításának köszönhetően jelentősen csökkent a két kikötő közti kubikok vízmennyisége. Ez által csökkent a szúnyoglárvák élettere is.

Az ártéri munkálatokkal egy időben elkészült a partfal megerősítése is a Szent Anna Kikötőben.


Kapcsolódó galéria: A kikötőket és a Levendula-stéget összekötő kis út újra látogatható (13 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata Algyő településrendezési eszközeinek (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) módosítását tervezi a Bartók Béla utca – Tiszavirág utca találkozásánál lévő beépítetlen telekre vonatkozóan.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a járda és bejáró építésére meghirdetett pályázatot az önkormányzat felfüggeszti mert a beérkezett igények meghaladták a rendelkezésre álló térkő mennyiségét.

2021. július 23. | Önkormányzat Bővebben

Csütörtökön délután 16 óra után nagy területen kapott lángra a tarló és a lábon álló gabona Algyő külterületén. A tűz két pótkocsira is átterjedt.

2021. július 23. | Rendőrség Bővebben

Az óvoda vezetőjét, Ozsváth Lászlóné Valikát a pandémiás helyzet változtatásra késztette, ezért a megszokott karácsonyi ünnepség helyett kerti parti szervezésével igyekezett vidámságot, örömet szerezni a régi kolléganőknek.

2021. július 21. | Oktatás Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából, a településüzemeltetést végző Gyeviép Nkft. földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség egyes területein. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2021. július 22. (csütörtök) a napnyugta utáni időszakban.

2021. július 20. | Önkormányzat Bővebben

×