× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A hosszabbításban nyert az Algyő

|
2021. november 25. | Sport

Az őszi utolsó fordulóból pótoltak egy meccset szerdán este, ahol az Algyő korán előnybe került. A második félidőben Molnár Krisztián szabálytalanságát követően büntetőből egalizált a Makó II. Már-már úgy tűnt, döntetlennel végződik a meccs, de a 92. percben az Algyő cserejátékosa, Kovács Milán eldöntötte a találkozót – ezzel a hazaiak hatodik sikerüket aratták a bajnokságban, míg a Maros-partiak hetedik alkalommal maradtak pont nélkül.

Az Algyőre vasárnap újabb meccs vár, amikor a ContiTech-Apátfalva vendége lesz, azzal pedig már majdnem kiegyenesedik a megyei I. osztály tabellája, hiszen tavaszra csak egy meccs, a Kiskundorozsma–SZVSE találkozó maradt.

Megyei I. osztály, 13. forduló: Algyő – Makó FC II. 2–1 (1-0)

Algyő, vezette: Virág András Barnabás (Juhász, Fodor).
Algyő: Molnár K. – Rádi, Bozóki, Szabó M., Selyem (Varga G., 78.), Mohácsi (Bozsóki, 61.), Daróczi, Deák, Belovai, Molnár Sz. (Molnár G., 71.), Szalai (Kovács M., 78.). Edző: Podonyi Norbert.
Makó II.: Bohák N. – Bakos, Bohák D., Heidrich, Gera, Rébék, Horváth E., Baranyi, Kardos, Vas, Tamás (Schneider, 71.). Edző: Koczkás Zoltán.
Gól: Belovai (8.), Kovács M. (92.), ill. Vas (53., 11-esből).

forrás: csfoci.hu

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×