× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A hosszabbításban nyert az Algyő

|
2021. november 25. | Sport

Az őszi utolsó fordulóból pótoltak egy meccset szerdán este, ahol az Algyő korán előnybe került. A második félidőben Molnár Krisztián szabálytalanságát követően büntetőből egalizált a Makó II. Már-már úgy tűnt, döntetlennel végződik a meccs, de a 92. percben az Algyő cserejátékosa, Kovács Milán eldöntötte a találkozót – ezzel a hazaiak hatodik sikerüket aratták a bajnokságban, míg a Maros-partiak hetedik alkalommal maradtak pont nélkül.

Az Algyőre vasárnap újabb meccs vár, amikor a ContiTech-Apátfalva vendége lesz, azzal pedig már majdnem kiegyenesedik a megyei I. osztály tabellája, hiszen tavaszra csak egy meccs, a Kiskundorozsma–SZVSE találkozó maradt.

Megyei I. osztály, 13. forduló: Algyő – Makó FC II. 2–1 (1-0)

Algyő, vezette: Virág András Barnabás (Juhász, Fodor).
Algyő: Molnár K. – Rádi, Bozóki, Szabó M., Selyem (Varga G., 78.), Mohácsi (Bozsóki, 61.), Daróczi, Deák, Belovai, Molnár Sz. (Molnár G., 71.), Szalai (Kovács M., 78.). Edző: Podonyi Norbert.
Makó II.: Bohák N. – Bakos, Bohák D., Heidrich, Gera, Rébék, Horváth E., Baranyi, Kardos, Vas, Tamás (Schneider, 71.). Edző: Koczkás Zoltán.
Gól: Belovai (8.), Kovács M. (92.), ill. Vas (53., 11-esből).

forrás: csfoci.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×