× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A férfiak nyertek, a női csapat alul maradt

|
2021. december 02. | Sport

A lényeg, nyertek

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 9. forduló: QSM-Algyő – Újkígyós 30–29 (16–14)

Algyő, 13 néző. Vezette: Major, Szuromi.
QSM-Algyő: Széll – Pintér, Vass 8, Magyar 7, Csamangó 3, Míg 3, Czirják. Csere: Varga (kapus), Engi 2, Morva, Kosik 1, Mészáros 2, Godó, Bernáth 2, Tóth, Nagy 2. Edző: Prislinger Tibor.

Prislinger Tibor: – A legfontosabb, hogy meg tudtuk szerezni a két pontot. Tudásunk alatt játszottunk, nem kellett volna ezen a mérkőzésen ennyire izgulni, ha fegyelmezetten, koncentráltan kézilabdázunk. Dolgozni kell tovább, ebben az évben még van két mérkőzés, szeretnénk még pontokat szerezni.

Mindenben alulmaradtak

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 11. forduló: Orosháza – Levendula Hotel FKSE-Algyő 33–21 (17–7)

Orosháza, 150 néző. Vezette: Bíró E., Kavalecz.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Csáki 2, Szepesi 2, Nikolayenko 1, Zsilák, Miklós 2, Németh 2, Rózsa. Csere: Dobó, Szalma (kapusok), Aracsi, Farkas 9, Gercsó, Vass 2, Balázs 1, Vér. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Csalódott vagyok, de megérdemelten nyert ellenfelünk, le a kalappal előttük, a játék minden elemében felülmúltak minket. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, alulmúltuk magunkat, sajnos amire készültünk és rengeteget gyakoroltunk, nyomokban sem tudtuk megvalósítani sem támadásban, sem védekezésben. Eddig szinte csoda, amit elértünk, aláírtam volna az év elején, hogy tizennégy ponttal állunk ennyi mérkőzés után. Mennünk kell tovább, jókor jött a pofon: még többet és többet kell dolgoznunk, hogy sikeresek legyünk és elérjük a céljainkat.

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×