× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A férfiak nyertek, a női csapat alul maradt

|
2021. december 02. | Sport

A lényeg, nyertek

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 9. forduló: QSM-Algyő – Újkígyós 30–29 (16–14)

Algyő, 13 néző. Vezette: Major, Szuromi.
QSM-Algyő: Széll – Pintér, Vass 8, Magyar 7, Csamangó 3, Míg 3, Czirják. Csere: Varga (kapus), Engi 2, Morva, Kosik 1, Mészáros 2, Godó, Bernáth 2, Tóth, Nagy 2. Edző: Prislinger Tibor.

Prislinger Tibor: – A legfontosabb, hogy meg tudtuk szerezni a két pontot. Tudásunk alatt játszottunk, nem kellett volna ezen a mérkőzésen ennyire izgulni, ha fegyelmezetten, koncentráltan kézilabdázunk. Dolgozni kell tovább, ebben az évben még van két mérkőzés, szeretnénk még pontokat szerezni.

Mindenben alulmaradtak

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 11. forduló: Orosháza – Levendula Hotel FKSE-Algyő 33–21 (17–7)

Orosháza, 150 néző. Vezette: Bíró E., Kavalecz.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Csáki 2, Szepesi 2, Nikolayenko 1, Zsilák, Miklós 2, Németh 2, Rózsa. Csere: Dobó, Szalma (kapusok), Aracsi, Farkas 9, Gercsó, Vass 2, Balázs 1, Vér. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Csalódott vagyok, de megérdemelten nyert ellenfelünk, le a kalappal előttük, a játék minden elemében felülmúltak minket. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, alulmúltuk magunkat, sajnos amire készültünk és rengeteget gyakoroltunk, nyomokban sem tudtuk megvalósítani sem támadásban, sem védekezésben. Eddig szinte csoda, amit elértünk, aláírtam volna az év elején, hogy tizennégy ponttal állunk ennyi mérkőzés után. Mennünk kell tovább, jókor jött a pofon: még többet és többet kell dolgoznunk, hogy sikeresek legyünk és elérjük a céljainkat.

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×