× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Bóbita az év bölcsődéje

|
2015. június 22. | Oktatás
Hazánk meghatározó gyermekekkel foglalkozó online családi magazinja, a Családháló.hu elismerésben részesítette 2015. június 13-án, szombaton délelőtt azokat az embereket, intézményeket, akik 2014-ben gyerekekért való munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért. A díjátadó ünnepség fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter volt.

A miniszter a budapesti józsefvárosi Károlyi-Csekonics rezidencián tartott rendezvényen Családháló-díjakat adott át a gyermekvállalásért, gyermeknevelésért, gyermekek egészségéért tevékenykedő szakembereknek, intézményeknek. A díjat idén négy intézményi és hat egyéni kategóriában adták át az online magazin olvasóinak jelölései és szavazatai alapján.

Az Algyői Bóbita Bölcsődéje kapta az Év Bölcsődéje 2014 díjat! Az elismerést Gyömbér Kornélia, a bölcsőde vezetője vette át.

További díjazottak: 2014 szülészetének az Egyesített Szent István és Szent László Kórház szülészetét, óvodájának a pilisszentiváni Heidi Német Nemzetiségi Magánóvodát, míg családi napközijének a Bács-Kiskun megyei Solt PETJES Családi Napközi és Játszóházát választották az olvasók.

Bölcsődénkből névre szóló emléklapot kapott Illésné Wolford Tímea, Kiss Katalin, Kiss Ilona, Fodorné Nemes Andrea, amelyet személyesen vettek át a miniszter úrtól és a Családháló.hu főszerkesztőjétől, Paulik Andrástól. Ez mellett az algyői Szivárvány Óvodából Kakuszi Ildikó, Juhász Brigitta és Búsné Lami Anikó szintén kapott emléklapot.

Az ünnepélyes átadót a The Sign zenekar kísérte.
 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×