× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A bajnok hazatért – Algyőn köszöntötték Kopasz Bálintot

|
2021. augusztus 12. | Sport

Az algyői Tisza-parton fogadták a Tokióból hazatért helyi származású Kopasz Bálintot, aki az olimpiai játékokon aranyérmet nyert férfi kajak egyesben 1000 méteren és edző-édesanyját, Demeter Irént.

Hatalmas tömeg gyűlt össze Bálint köszöntésére, mindenki gratulálni szeretett volna ehhez a fantasztikus teljesítményhez. A rendezvényen Algyő polgármestere gratulált a versenyzőnek, és bejelentette: Kopasz Bálint Algyő díszpolgára lesz.

Az ünnepelt elmondta, hogy 11 évesen határozta el, hogy olimpiai bajnok lesz, és ezért mindent meg is tett. Rengeteget dolgozott a sikerért, ami végre meg is jött: 1968 után ismét magyar olimpiai bajnoka van a királyszámnak.

A rendezvényen az útjuk közben éppen itt lesátorozó Vajda Attila Regionális Akadémia vízivándortábor résztvevőit meglátogatta Tokió másik olimpiai elsője, az MVM Szeged kajakosa, Kárász Anna is – a résztvevők rögtön három bajnokkal találkozhattak. A sportolókkal lehetett fotózkodni, és aláírásokat is osztogattak.

forrás: www.promenad24.hu (Szabó Viktor) nyomán, fotók: Gémes Sándor


Kapcsolódó galéria: A bajnok hazatért – Algyőn köszöntötték Kopasz Bálintot (16 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Hazai pályán kapott ki az Algyő

2021. október 12. | Sport Bővebben

Az ATIVIZIG a vízszintszabályozó műtárgyakat ellenőrzi.

2021. október 06. | Gazdaság Bővebben

Algyő három ponttal távozott Mórahalomról, és szerzett értékes győzelmet: habár a hazaiak előtt felcsillant a pontszerzés reménye a fordulást követően, végül a szerencse is rákacsintott az Algyőre, és győzött.

2021. október 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan.

2021. október 04. | Oktatás Bővebben

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

2021. szeptember 30. | Rendőrség Bővebben

×