× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A bajnok hazatért – Algyőn köszöntötték Kopasz Bálintot

|
2021. augusztus 12. | Sport

Az algyői Tisza-parton fogadták a Tokióból hazatért helyi származású Kopasz Bálintot, aki az olimpiai játékokon aranyérmet nyert férfi kajak egyesben 1000 méteren és edző-édesanyját, Demeter Irént.

Hatalmas tömeg gyűlt össze Bálint köszöntésére, mindenki gratulálni szeretett volna ehhez a fantasztikus teljesítményhez. A rendezvényen Algyő polgármestere gratulált a versenyzőnek, és bejelentette: Kopasz Bálint Algyő díszpolgára lesz.

Az ünnepelt elmondta, hogy 11 évesen határozta el, hogy olimpiai bajnok lesz, és ezért mindent meg is tett. Rengeteget dolgozott a sikerért, ami végre meg is jött: 1968 után ismét magyar olimpiai bajnoka van a királyszámnak.

A rendezvényen az útjuk közben éppen itt lesátorozó Vajda Attila Regionális Akadémia vízivándortábor résztvevőit meglátogatta Tokió másik olimpiai elsője, az MVM Szeged kajakosa, Kárász Anna is – a résztvevők rögtön három bajnokkal találkozhattak. A sportolókkal lehetett fotózkodni, és aláírásokat is osztogattak.

forrás: www.promenad24.hu (Szabó Viktor) nyomán, fotók: Gémes Sándor


Kapcsolódó galéria: A bajnok hazatért – Algyőn köszöntötték Kopasz Bálintot (16 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×