× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

67 éves osztálytalálkozó

|
2022. július 13. | Napjaink

Az algyői általános iskolában 1955-ben végzett diákok – immár nagyapa és dédapa korban – két év kényszer kihagyás, azaz a pandémia után június 4-én megtartották a 67 éves találkozójukat.

Az öregdiákok volt iskolájuk előtt üdvözölték egymást. Az egykor végzett 22 diákból 9-en, teljes létszámmal megjelentek. A rövid fehér iskolai látogatás után egyikük házánál, Algyőn a Kosárfonó utcában bográcsozás közben beszélgettek a legutóbbi találkozó óta történt eseményekről, majd felidézték a nyolc együtt töltött év emlékeit. Voltak vidám percek és kevésbé örömteli pillanatok. Az eltávozott tanáraik és osztálytársaik emlékét örökre szívükbe zárták. Megállapodtak abban, hogy lehetőségeikhez mérten továbbra is rendszeresen találkoznak.

A képen balról jobbra állnak: Török Ferenc, Kovács Jenő, Berta János, Gercsó Sándor, Molnár Béla, Pataki Mihály, Kormányos János, Boldizsár Dezső, Bús Balázs.

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×