× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

55 éves osztálytalálkozó

|
2014. október 29. | Napjaink
Az Algyői Általános Iskola 1959-ben végzett tanulói 55. éves osztálytalálkozóját szervezik.

2014. október 31-én (pénteken) találkoznak az Algyői Fehér Ignác Általános Iskolában (Sport utca 5.). Osztályfőnökük Fürst Klára és Várhelyi Flóriánné, illetve Várhelyi Flórián volt. Tanáraikat is szeretettel várják.

Kedves volt Osztálytársam! Remélem, Te is szeretnéd, hogy még egyszer találkozzunk.

Info: dr. Halász József (Potyi), 6723 Szeged, Szilléri sgt. 49/A, tatika1945@gmail.com, 30/6163894
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×