× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Levendula Étterem

A Levendula Étteremben elsődleges szempontnak számít, hogy minőségi, friss és helyi alapanyagokból készüljenek el az ételek. Fontos, hogy az alapanyagok ellenőrzöttek legyenek, szezonális és ne utaztatott termékekből készüljenek, így azok ízletesebbek és magasabb tápértékűek lesznek. A Levendula Étteremben minden nap frissen készülő ételekkel várjuk kedves Vendégeinket. Az ÚJ, 2020-as ÉTLAPUNK rengeteg újdonságot tartalmaz, érdemes kipróbálni.

Ételeink mellé természetesen bárunk kínálatából is választhatnak vendégeink.

Kínálatunkban többek között szerepel házi levendula szörp, üdítő és rövid italok, ciderek, minőségi borok, kávék és kávékülönlegességek.


Kapcsolódó galéria: Levendula Étterem (18 db kép)

Galéria további képei
 

Továbbiak

Algyő, Vásárhelyi u. 53. Tel.: 62/267-020, 267-383


Az édes élethez egy jó sütemény is dukál, lehet ez krémes, gyümölcsös, csokis vagy marcipános.A cukrászdában megtalálhatja kedvencét vagy akár különlegességeket is kóstolhat. Kínálnak édes és sós aprósüteményeket, miniréteseket, hassékat.


A Szamóca Fagyizóban olasz alapanyagokból előállított, főzött több mint 200 féle ízű fagylalt kínálatból egy alkalommal 18-20 féle fagyi található.


×