× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Borbála Gyógyfürdő

Kedvező fekvése miatt sokak által kedvelt, kellemes hangulatú, csendes, családias gyógyfürdő. A wellness funkciókkal is ellátott élménymedencében több masszázselem nyújt örömet a vendégeknek. Kültéri – élményelemeket is tartalmazó – gyógyvizes medencénkben a pihenés mellett a gyógyulni vágyók is örömüket lelik. A legkisebbek örömére bababarát vízzel, és csúszdával üzemletett gyerekpancsoló és a nagy sikerű babaúszás is megtalálható a gyógyfürdő kínálatában. Wellness részlegben finn-, infra-, fény- és aromaterápiás szauna, gőzkabin, merülő medence, trópusi és dézsazuhany szolgálja a vendégek feltöltődését. A gyógyfürdő állandó programjai között megtalálható aquafitness, hangfürdő, éjszakai fürdőzés, gyógyúszás, szauna szeánszok, gyógy- és frissítő masszázsok.

http://borbalafurdo.hu/


Kapcsolódó galéria: Borbála Gyógyfürdő (7 db kép)

Galéria további képei
 

Továbbiak

A kialakított partszakaszon deszka-sétány, napernyők, strandröplabda pálya, elsősegélynyújtó hely, öltöző, tusoló, illemhely, valamint büfé és kerékpártároló biztosítja a nyugodt pihenést. A rendet és biztonságot úszómester felügyeli.


A hat állomásból álló 2,5 km-es hosszúságú, különleges növényflórája tanősvény kellemes sétára ad lehetőséget a Tisza árterében.


×