Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Negyven alá nem adjuk

Negyven alá nem adjuk

A múlt heti idegenbeli 42-22 után ezúttal is negyven fölé jutottak a lányaink, mi több, most húsz alatt tartották a bácsalmásiakat. Mindenki játszott, ennél nagyobb öröme nem is lehet egy trénernek. Így tartjuk az egypontos előnyünket a csabaiakkal szemben.

Levendula Hotel FKSE-Algyő- Bácsalmási PVSE 41-19 (24-9)

Algyő 80 néző, vezette: Osgyán, Tárnyik.
FKSE: Kölcze – Szepesi 10/2, Csáki 3, Ilyés 3, Vér 3, Draxler 3, Zsilák 5. Csere: Hernádi (kapus) Pocsai 2, Rózsa, Aracsi 1, Lovistyék 1, Gercsó 4, Kozma 3/1, Sulyok 3, Mircse. Edző: Farkas József,
Kiállítások: 2 ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/3 ill 3/2

Farkas József: - Úgy érzem és látom, egyre jobb formába lendülünk hétről-hétre és ezért maximális a gratuláció a lányoknak. Nagyon jó úton halad a csapat, a mentalitásunk és a győzni akarásunk szinte a maximumot súrolja. Mindenki hozzátett ismételten a győzelemhez, a védekezésünk és a támadójátékunk is remekelt ma délután. Megint csak annyit tudok mondani: Haladunk tovább, sok munka vár még ránk, de egy biztos, ha így dolgozunk, nagyon szép és sikeres tavaszt fogunk befutni!
 
Simán, nagy különbséggel nyertek az utánpótlás csapataink

Női serdülő bajnokság NB II Kelet: FKSE-Algyő- BVSC-Zugló 29-15 (19-7)

Algyő 60 néző, vezette: Nádasdi, Matic.
FKSE: Szilágyi - Mazurák, Ács Zs. 2, Füzesy 2, Sulyok 7, Lantos 5, Farkas 1. Csere: Nyerges (kapus), Nagy 3, Ács E. 4/2, Belovai 2, Czifra 2, Békési 1. Edző: Gera Pál
Kiállítások: 2 ill 0 perc. hétméteresek: 4/2 ill. 5/3.
 
Női ifjúsági bajnokság NB III: FKSE-Algyő- Bácsalmási PVSK 54-13 (28-6)

Algyő 60 néző vezette: Osgyán, Tárnyik
FKSE: Bodor – Mazurák 2/1, Ács Zs. 6, Mircse 4, Sulyok 12/1, Stachó 10, Békési 3. Csere: Szilágyi (kapus), Lantos 3, Czifra 3/1, Belovai 8, Megyeri 3. Edző: Gara Pál.
Kiállítások: 0 ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 0
 
Gera Pál a két meccs után: - Kötelező győzelmek mindig a legnehezebbek, de ma szerencsére nem volt igaz. Fegyelmezetten játszottak a lányok mindkettő mérkőzésen. Gratulálok a csapatnak!

További híreink

Kár volt az első félidőért
Kár volt az első félidőért

Az őszi idény végén még úgy tűnt, harcban lehetünk a dobogóért. Az azóta eltelt időben történtek miatt most már a biztos bennmaradás lesz a cél. Erre igazából a Fradi elleni meccs első félideje ébresztett rá bennünket.

Osztálynyi különbség
Osztálynyi különbség

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.

Pontot hagyott Zuglóban az ifink
Pontot hagyott Zuglóban az ifink

Prislinger Tibor: - Végig kiélezett meccsen az utolsó öt másodpercben buktuk az 1 pontot. Voltak nagyon jó megoldásaink, szépen küzdött a csapat, de az utolsó gólt el lehetett volna kerülni, ha jobban odafigyelünk! Dolgozunk tovább, küzdünk a dobogóért!

Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn
Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn

Algyőn öt éve nem volt emelés az étkezési térítési díjakban, azonban a legutóbbi képviselő-testületi ülésen úgy döntöttek, hogy márciustól megnövelik az árakat. Bella Árpád, a Gyevitur Nkft. ügyvezetője kérte az árak módosítását annak érdekében, hogy a kiadásaikat fedezni tudják, és ne legyen veszteséges az önkormányzati cég.

Állatbarát szállodaként is csábító az algyői Levendula Hotel
Állatbarát szállodaként is csábító az algyői Levendula Hotel

A Dél-Alföld egyik csücskébe pöttyintett, levendulaillatú Provence elvarázsolja az ide látogató turistákat. A Szeged szomszédságában található algyői hotel csendet, végtelen nyugalmat, szemet gyönyörködtető tájat ígér – és most már a vendégek házi kedvenceinek is!