Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Klímákat kapott a Gemma Központ és az algyői bölcsi

Klímákat kapott a Gemma Központ és az algyői bölcsi

A Gemma Központ hat, míg az algyői Bóbita Bölcsőde egy klímaberendezést kapott a Dél-Alföldi Klíma Kft. felajánlásából. A cég nemcsak a légkondicionálókról, hanem azok beszereléséről is gondoskodott mindkét intézményben. Szerdán adták át a gyermekklímákat.

Az algyői bölcsőde vezetője, Jankovicsné Veres Katalin elmondta, 2013-ban új csoportszobával bővültek, amiben a többitől eltérően még nem volt légkondi, most ezt a hiányt pótolta a társaság felajánlása. A település alpolgármestere, Füzesy István kiemelte, célként tűzték ki a vállalkozásbarát önkormányzat, önkormányzatbarát vállalkozás kapcsolatot évekkel ezelőtt, ezzel azt szeretnék elérni, hogy minél több cég települjön Algyőre, és jól érezzék ott magukat. Hozzátette, a mostani felajánlás a cég társadalmi felelősségvállalását tanúsítja, a legkisebbeknek szóló ajándék a jövőbe vetett hitüket erősíti.

Tornyi Koppány, a Dél-Alföldi Klíma Kft. ügyvezetőjének beszámolójából kiderült, magas műszaki színvonalú klímaberendezéseket ajánlottak fel, mindegyik Wi-Fi hálózaton keresztül irányítható, infraszenzorokkal van ellátva, illetve az energiatakarékosságot is szolgálják, hiszen A+++ energiaosztályúak. Rámutatott, 5 év garancia van mindegyikre, egy berendezés ára 200 ezer forint körül van, míg a beszerelési áruk 50-70 ezer forint darabonként.

Péntek Imréné, a Gemma Központ vezetőjétől megtudtuk, kezdetben úgy volt, hogy ők is egy klímát kapnak, de miután jártak náluk a cég vezetői közölték, a teljes első emeletet szeretnék ellátni klímákkal, aminek nagyon megörültek.

További híreink

Újabb vereség idegenben
Újabb vereség idegenben

Férfi serdülő bajnokság NB II Keleti csoport : Gödöllői KC-FKSE-Algyő 38-25 (18-14)

Hálózatöblítési munkák
Hálózatöblítési munkák

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2019.12.01 – én (vasárnap) 22:00-tól 05:00 óráig hálózatöblítési munkákat végez.

Két pont Békéscsabáról
Két pont Békéscsabáról

A Békéstől kikaptak, a Köröstarcsát nagyon megverték a 11 éves fiaink.

Mindenki pont nélkül maradt
Mindenki pont nélkül maradt

„Black Friday” a neve a november végi leárazó akciónak, amit természetesen, ahogy a többi ilyet, Amerikából vettünk át. Nos, a mi csapatainknak serdülőtől felnőttig, csütörtöktől, vasárnapig valamennyi meccset elbukták. Az ifit is, sajnos.

Pályázati hirdetmény ingatlan legmagasabb áron történő értékesítése
Pályázati hirdetmény ingatlan legmagasabb áron történő értékesítése

Pályázati hirdetmény Algyő, „Délnyugati Lakóparkban” található „beépítetlen terület” megnevezésű, 1/1 részben Algyő Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képező ingatlan legmagasabb áron történő értékesítése.