Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Gallyazási munkák

Gallyazási munkák

Cégünk az NKM Áramhálózati Kft. fagallyazó partnereként 2020 február  hónapban az elektromos hálózat biztonsági övezetének karbantartása céljából gallyazási munkákat végez az Önök településének belterületén.
 
Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

További híreink

Negyven alá nem adjuk
Negyven alá nem adjuk

A múlt heti idegenbeli 42-22 után ezúttal is negyven fölé jutottak a lányaink, mi több, most húsz alatt tartották a bácsalmásiakat. Mindenki játszott, ennél nagyobb öröme nem is lehet egy trénernek. Így tartjuk az egypontos előnyünket a csabaiakkal szemben.

Kár volt az első félidőért
Kár volt az első félidőért

Az őszi idény végén még úgy tűnt, harcban lehetünk a dobogóért. Az azóta eltelt időben történtek miatt most már a biztos bennmaradás lesz a cél. Erre igazából a Fradi elleni meccs első félideje ébresztett rá bennünket.

Osztálynyi különbség
Osztálynyi különbség

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.

Pontot hagyott Zuglóban az ifink
Pontot hagyott Zuglóban az ifink

Prislinger Tibor: - Végig kiélezett meccsen az utolsó öt másodpercben buktuk az 1 pontot. Voltak nagyon jó megoldásaink, szépen küzdött a csapat, de az utolsó gólt el lehetett volna kerülni, ha jobban odafigyelünk! Dolgozunk tovább, küzdünk a dobogóért!

Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn
Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn

Algyőn öt éve nem volt emelés az étkezési térítési díjakban, azonban a legutóbbi képviselő-testületi ülésen úgy döntöttek, hogy márciustól megnövelik az árakat. Bella Árpád, a Gyevitur Nkft. ügyvezetője kérte az árak módosítását annak érdekében, hogy a kiadásaikat fedezni tudják, és ne legyen veszteséges az önkormányzati cég.