× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

„Nem igazán értjük, úgy tűnik, hogy az algyőieket nagyobb hátrány érte” – mondta még január közepén Molnár Áron, Algyő első embere arról, hogy januártól megemelték a TramTrain-jegyek árait...

2024. február 09. | Gazdaság Bővebben

Fantasztikus dallamok csendültek fel a 2024-es Újévi Hangverseny során a Faluházban. Három művész teremtett hol meghitt, hol izgalmas pillanatokat a zenén keresztül.

2024. február 08. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. fsz. 4. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására, 2024. március 1-től.

2024. február 07. | Önkormányzat Bővebben

„Újra itt az alkalom, hogy felhúzd a korit, és barátokkal vagy családtagjaiddal együtt az éjszakába korcsolyázz!” – így invitált mozgásra idén az Jégpályák Éjszakája. Január 20-án Algyőn is különleges programokkal várták az érdeklődőket.

2024. február 07. | Sport Bővebben

A Gyeviép Nkft. munkatársai 2024 február 2-án megkezdték a Fitnesspark felújítását. A parkot várhatóan egy hónapig nem lehet használni. A felújítás alatt fokozottan balesetveszélyes a park területén tartózkodni!

2024. február 04. | Sport Bővebben

Összesen 234 millió forintot költöttek az algyői jégpályára idén, túlnyomórészt TAO-forrásokból. Két fejlesztést adtak át decemberben, mindkettő a gazdaságosabb üzemeltetést szolgálja.

2024. február 03. | Sport Bővebben

Mindent egybevetve jó évet hagyott maga mögött Algyő Molnár Áron polgármester szerint. A 2023-as esztendőből lapunknak kiemelte a bölcsőde és a medence átadását, az idei évi tervek közül pedig a Kastélykert utca felújításának megkezdését tartja a legfontosabb projektnek a csapadékvíz-elvezető rendszer korszerűsítése mellett.

2024. február 02. | Önkormányzat Bővebben

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. február 01. | Oktatás Bővebben

Molnár Áron polgármestert is meglepte, milyen sokan kitöltötték a mobilitási kérdőívet, amellyel az algyőiek közlekedési szokásait mérték fel. Értékes nyereményeket is kisorsoltak, a fődíj egy elektromos roller volt.

2024. január 31. | Önkormányzat Bővebben

Az algyői önkormányzatnak, intézményeinek és cégeinek dolgozóit egy közös karácsonyi ünnepségre hívta meg Molnár Áron polgármester.

2024. január 30. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület, 1771/106 helyrajzi számú, kivett raktár, udvar megjelölésű, összesen 2.953 m2 alapterületű ingatlanon található 735,59 m2-es, egyszintes raktárcsarnok egészben történő, határozatlan idejű hasznosítására.

2024. január 30. | Önkormányzat Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az MVM Démász Áramhálózati Kft. az alábbi felhasználási helyeket ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2024. január 29. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás nyílt a Faluház galériáján az algyői kitüntetett alkotók munkáiból. A tárlat egy hónapig még megtekinthető.

2024. január 25. | Kultúra Bővebben

2023-ban felgyorsult a kerti lucfenyők pusztulása hazánkban. A Magyar Kutatási Hálózat debreceni Atommagkutató Intézetének klíma- és környezetkutatóiként tanulmányt készítünk, amely felhívja a figyelmet a klímaváltozás hazánkat is érintő, gyors jelenségeire, hatásaira.

2024. január 18. | Gazdaság Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megküldte a kéményseprő-ipari társasházi sormunka ütemtervekhez kapcsolódóan a 2024. évi munkatervet.

2024. január 17. | Gazdaság Bővebben

 
×