Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Tájékoztató
Tájékoztató

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2018. december 1. napján, szombaton a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

13 lakást osztanak szét a fiatalok közt Algyőn

Teljesen felszerelt lakásokat és képzéseket kapnak a nagyközségben élő, illetve ott letelepedni szándékozó 18 és 35 év közötti fiatalok. Az uniós projekt az ifjúság helyben tartását szolgálja.

Németh Gábor hiánya nehézzé tette a rangadót, nyert az Orosháza

Herbert Gábor, amikor az előzetes miatt hívtam, még nem tudta, hogyan pótolja az egyetlen balkezes lövőjét, az antibiotikum kezelés miatt „letiltott” Németh Gábort. Nos, a végig szoros meccsen, nagyon hiányzott az éppen Orosházáról igazolt bombázó, bár Magyar Dávid feledtette, időnként.

Útátjárók teljes szélességű lezárása

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a tárgyi projekt keretében - az építési technológia miatt - az alábbi helyeken és időközökben szükséges az útátjárók teljes szélességű lezárása:

Szűk vereség, Szegeden az utolsó őszi fordulóban

Az első félidőt uraltuk többször is hárommal vezettünk. A fordulás után hárommal ellépett a Szeged, de a játékrész közepére kiegyenlítettünk (22-22). Újra elléptek a hazaiak, de a vége előtt öt perccel, megint feljöttünk, egyre. A szerencsésebb csapat nyert.

IV. Borbála Szakestély

A IV. Algyői Borbála Szakestély 2018.12.07-én az Algyő Faluházban került megrendezésre. Ennek nyitóeseményeként a résztvevők megkoszorúzták Szegeden Szt.Borbála, a bányászok védőszentjének szobrát. Algyő Nagyközség Önkormányzata részt vett az eseményen, és elhelyezte koszorúját a szobor talapzatán.

Kézilabda előzetesek

Mi más lehetne a cél a hosszú éveket első ligában töltő, listavezető otthonában a mieink számára?

1 2 3 4 5