× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

Idén is Algyőn pihent meg a VíziVándor Tábor népes csapata. Több mint 300 résztvevő kötött ki a szabadstrandon, ahol lelkes fogadóbizottság készült az érkezésükre.

2023. szeptember 19. | Sport Bővebben

Deszken a polgármesterek főzőversenyén ez évben is sikeresen szerepelt Algyő Nagyközség Önkormányzata. Pörkölt kategóriában bronz minősítést kapott a zsűritől, valamint a Deszkiek Kedvenc Halsütője minősítést is kiérdemelte.

2023. szeptember 19. | Kultúra Bővebben

Az Algyő, Tiszavirág utcában a Kastélykert utca és a Gólya utca közötti szakaszon szennyvízcsatorna építési munkálatokat végeznek, ezért ezen a szakaszon a gépjárműforgalom ideiglenesen szünetel.

2023. szeptember 13. | Önkormányzat Bővebben

2023. szeptember 9-én rendezték meg a Borbála Fürdőben a Borbála Arca választást, amelyre 9 lány jelentkezett.

2023. szeptember 12. | Napjaink Bővebben

A tegnapi nap folyamán aláírták a „Közlekedésbiztonsági fejlesztés Algyőn” elnevezésű nyertes pályázatunk építési beruházásához szükséges szerződését.

2023. szeptember 12. | Önkormányzat Bővebben

Az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatósággal folytatott megbeszélés eredményeként e hét folyamán végig kapnak vizet a vasútállomás mögötti horgásztavaink. A Fehértói főcsatorna megemelt vízállása lehetőséget ad arra, hogy a korábbi szivattyúval történő átemelés helyett, ismét gravitációs úton kerüljön víz a tavakba.

2023. szeptember 05. | Önkormányzat Bővebben

Az eredetihez képest két és fél órával elolt finálékat már napfényes időben, Kopasz Bálint kezdte meg, és a 2019-es szegedi viadalon 1000 méteren, Kanadában a királyszám mellett K–2 500-on is győztes sportoló megszerezte a negyedik világbajnoki címét is, ezúttal K–1 500-on verte meg a mezőnyt.

2023. augusztus 26. | Sport Bővebben

Augusztus 21-től Szeged–Békéscsaba vasútvonalán Szeged-Rókus és Hódmezővásárhelyi Népkert állomás között karbantartási munkákat végeznek, írja közleményében a MÁV. A korlátozás első hetében, augusztus 28-ig a vasútvonalon és a villamoshálózaton egy időben zajló munkálatok miatt jelentősen változik a közlekedési rend Szeged és Hódmezővásárhely...

2023. augusztus 22. | Gazdaság Bővebben

Idén ötödik alkalommal szervezett kajaktábort Algyőn az Algyői Vízisport Egyesület. A meleg, vidám nyári időjárás tökéletes körülményeket teremtett a résztvevőknek, hogy a programokat a lehető legjobban kiélvezzék.

2023. augusztus 12. | Sport Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2023. augusztus 11. | Gazdaság Bővebben

A már hagyományosnak mondható Folkudvart idén is az búcsú kísérőprogramjaként rendezték meg a Tájház udvarán. Célja, mint eddig is a népi hagyományok felelevenítése és közelebb hozása az emberekhez.

2023. augusztus 11. | Kultúra Bővebben

Új kerítést kapott az algyői Szent Anna Plébánia. A körülbelül 30 éve jó szolgálatot tévő régi deszkákat szép, modern és strapabíró kerítés váltotta fel.

2023. augusztus 11. | Egyház Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Gyevikult NKft. ügyvezető igazgatói álláshely betöltésére.

2023. augusztus 11. | Önkormányzat Bővebben

 
×