× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Közös ünnepvárás a dolgozókkal

|
2024. január 30. | Önkormányzat

Az algyői önkormányzatnak, intézményeinek és cégeinek dolgozóit egy közös karácsonyi ünnepségre hívta meg Molnár Áron polgármester.

Erre az utóbbi években nem volt példa, hogy így együtt, ilyen nagy létszámmal ünnepeljék a karácsonyt azok, akik Algyőért dolgoznak. A rendezvényen Molnár Áron polgármester elmondta, hogy mennyire fontos, hogy együtt legyünk és tudjuk, hogy kik azok, akik napról-napra azon dolgoznak, hogy a település élete könnyebb, szebb legyen. – „Fontos, hogy ne csak arról tudjunk, hogy van egy cége az önkormányzatnak, hanem azt is, hogy kik dolgoznak ott” – mondta.

20240130-karacsonyi_vacsora-2.JPG (280 KB)Az Algyői Szivárvány Óvoda óvónőjének, Kakuszi Ildikónak köszönhetően hölgyek népes csapata készült meglepetés tánccal, amelyet az este folyamán a táncoslábú önként vállalkozók is megtanultak. A Levendula Hotel ízletes vacsorája után pedig egy kis mulatság vette kezdetét. A résztvevők beszélgettek, együtt nevettek, erősítették azt az összetartozást, amely egyben tartja talán az egész települést.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×