× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Véget ért a vármegyei I. osztály őszi szezonja

|
2023. november 28. | Sport

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

Vármegyei I. osztály, 15. forduló: M-Perfect Home-Algyő – Makó 1–2 (1-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt – jól (Bartucz, Tihanyi).
Algyő: Szabó G. – Rádi, Kiss R., Bozóki (Semjényi, 81.), Horváth A. (Kovács M., 74.), Kardos (Dudás, 53.), Bogdán, Csányi Á., Patai (Ilyés, 84.), Pócs, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Makó: Bohák N. – Molnár D., Bohák D., Fancsali, Frank, Beke, Dongó, Rakity (Béres, 70.), Megyesi, László (Borbély, 84.), Pataki. Edző: Botlik Róbert.
Gólszerzők: Bogdán (20.), ill. Frank (59., 66., az elsőt 11-esből).
Jók: senki, ill. mindenki.

Fülöp Tibor: – Csalódott vagyok, mert nem tudunk kilépni az árnyékunkból. Sokkal többet kell tennünk azért, hogy a dobogón végezzünk. Gratulálok a Makónak!

Botlik Róbert: – Egy magas iramú mérkőzésen, szervezett védekezéssel be tudtuk fejezni az átmeneteket. Gratulálunk Kócsó Tibornak a méltó búcsúhoz!

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×