× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megalakult a Suttogó Anyucik Csoportja

|
2023. február 15. | Egészség, életmód

A védőnők január hónapban elindították a helyi baba-mama klubot. Várandósokat és édesanyákat gyermekeikkel, kicsikkel és nagyokkal, lelkes édesapákkal egyaránt szeretettel várnak.

A találkozóknak nevet is adtak: Suttogó Anyucik Csoportja, mely megnevezés is magában foglalja a nők egyik erejét. A suttogás tudományát, az információk átadását amolyan puha, csendes módon. A Szeretnénk, ha kicsit könnyebben tudnánk kapcsolódni egymáshoz, ezzel is lehetőséget adva esetleges új kapcsolatok alakulásához nők, édesanyák között.

A csoport találkozóin lehetőség lesz kötetlenül beszélgetni, anya és nő társaitokat megismerni, gondolatokat megosztani egymással, informálódni, gyermekeiteknek játszani, közös időt tölteni együtt.

Veletek együtt, a ti igényeiteknek megfelelően szeretnénk a csoport tematikáját kidolgozni. Milyen témák foglalkoztatnak titeket, milyen, az élet fontos momentumairól beszélgessünk, hívjunk- e külsős előadót, beszélgető partnert egy-egy alkalommal? 

Néhány szabály, melyeket kérünk betartani:

  • Csak egészséges felnőtt és gyermek vehet részt a találkozón.
  • Étel fogyasztása nem megengedett, ezzel is tiszteletben tartva a különböző étrendek követését (gondolunk itt különféle allergiákra, intoleranciákra), illetve a hely tisztaságának megőrzése.

A csoport találkozójának első alkalma január 31-én, kedden volt a Faluház földszinti kistermében.

Védőnők

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

×