× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyulán szerepel a vármegyei amatőrválogatott

|
2023. november 30. | Sport

December másodikán és harmadikán rendezik meg a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás tornáját. Csongrád-Csanád vármegye a szokásos ellenfelekkel találkozik majd a tornán, amelynek győztese az országos döntőbe jut. A régiós megmérettetésen Bács-Kiskun, Békés, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye csapatai lesznek az ellenfelek.

A csapatot edzőként Fülöp Tibor, az Algyő edzője irányítja majd, a stáb tagja Kelemen Balázs csapatmenedzser, Ferenczi Ferenc masszőr, míg Rekeczki Judit a játékosok egészségügyi és fizikai állapotát felügyeli. A kerettagok hétfőtől Algyőn készültek a gyulai tornára, kedden egy edzőmérkőzés, majd szerdán egy regenerációs algyői fürdőzés szerepelt a programban.

– Szeretnénk minél szebb eredményt elérni, és méltóképpen képviselni Csongrád-Csanád vármegyét. Mivel kétszer harminc perces meccseket játszunk, nincs idő javítani. Az lehet sikeres ezen a tornán, aki kevesebbet hibázik, és minél egységesebb lesz, erre törekszünk – mondta a torna előtt Fülöp Tibor.

A válogatott kerettagjai közül Deák Donát és Szilágyi Norbert is kisebb sérüléssel küzd, a héten derül ki, utazhatnak-e Gyulára.

A csapat szombaton Bács-Kiskun ellen kezdi a tornát, majd a nyitónapon a címvédő Pest vármegye lesz még az ellenfél.

A Csongrád-Csanád vármegyei válogatott kerete:

  • Kapusok: Heckó Kirill (Algyő), Szabó Gergely (Algyő).
  • Mezőnyjátékosok: Albert Csaba (SZVSE), Bogdán Bence (Algyő), Csamangó Tibor (SZVSE), Csányi Ádám (Algyő), Deák Donát (Algyő), Dudás Lázár (Algyő), Frank Boldizsár (Makó), Kalapács Marcell (Kiskundorozsma), Kelemen Viktor (SZVSE), Kormányos Kolos (SZVSE), Mezei Olivér (SZVSE), Ottlik Márk (Kiskundorozsma), Ottlik Máté (Kiskundorozsma), Papp Ádám (SZVSE), Pócs Dániel (SZVSE), Pócs Tamás (Algyő), Prozlik Ádám (Tiszasziget), Rádai Gergely (SZVSE), Rádi Martin (Algyő), Szilágyi Norbert (Tiszasziget), Vastag Balázs (Algyő).
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×