× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő begyűjtötte a három pontot

|
2023. október 04. | Sport

Az Algyő begyűjtötte a három pontot, habár az első félidőben még nem hozott gólt a Bordány elleni találkozó. Ekkor csak kapufákig, és nagy helyzetekig jutott Fülöp Tibor csapata, a máspdik félidő közepén egy megcsúsztatott bedobást követően Selyem fejese jelentette a három pontot az algyőieknek.

M-Perfect Home-Algyő–DB Futball Bordány SK 1–0 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Bartucz, Szabó R.).
Algyő: Szabó G. – Rádi, Vastag, Kovács M. (Semjényi, 78.), Pióker (Kardos, 65.), Dudás (Kiss R., 86.), Deák, Csányi A. (Buchholcz, 75.), Csányi Á., Bogdán, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Bordány: Grund – Arany (Velez, 63.), Márki, Fodor (Sahin-Tóth, a szünetben), Baka (Heipl, 74.), Visnyei, Kis L., Krizs, Sárkány (Márton, 67.), Kovács P., Kovács D. Edző: Nagy Torma Ricsárd.
Gólszerzők: Selyem (68.).
Jók: Vastag, Csányi A., Dudás, Selyem, Kovács M., ill. Kovács D., Grund, Baka.

Fülöp Tibor: – Megérdemelten nyertünk, még ha pont a legkisebb helyzetünket is váltottuk gólra. Stabilak voltunk, dicséret illeti a srácokat!

Nagy Torma Ricsárd: – Tudtuk, hogy mire számíthatunk ma. Számunkra ennyi volt a mai mérkőzésben, tudjuk, hogy kiket kell legyőznünk. Az Algyő az egyik legesélyesebb csapat az aranyéremre, további sok sikert kívánok nekik, és gratulálok a csapatomnak!

forrás: Algyő SK facebook

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×