Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Új edző a Levendula Hotel FKSE-Algyő kispadján

Új edző a Levendula Hotel FKSE-Algyő kispadján

A keddi edzésen, amikor a női NB II-es csapat elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, Bella Árpád, a klub elnöke bemutatta a hölgyeknek az új trénerüket, ifjabb Farkas Józsefet.

A klub első számú embere elmondta, hogy elégedettek voltak Avar György munkájával, amit mi sem mutat jobban, mint, hogy Avar mester a továbbiakban a klub menedzsmentjét erősíti, például a férfi csapat edzésmunkáját segíti, amikor mesterük, Aki egyben a férfi serdülő válogatott edzője, távol van a klubjától.

De a klub eddigi „ars poetikáját” követve, fiatal ambiciózus edzőt hoztak a csapat mellé, hogy közösen megújulva, elérjék a kitűzött célt, a bajnokság megnyerését, és a feljutást. Erre Avar mester munkájának is köszönhetően meg van az esély, lévén csupán egy ponttal előzi meg Őket a Békéscsaba, s tavasszal a viharsarkiak jönnek Algyőre.

Az új tréner nem jelent új arcot a klubnál, hisz anno védett az NB II-es bajnok férfi csapatban, illetve NB I/B-ben is szerepelt a klub színeiben. Jó ideje azonban a partvonal mellett szolgálta kedvenc sportágát, Marosán György segítőjeként NB I/B-s bajnoki címeket nyert Kecskeméten és Szombathelyen is.

Bár a vasi „fővárosban” igen jól érezte magát, s Őt is nagyon kedvelték (ez kiderült a népszerű közösségi oldalon, a távozásához fűzött kommentekből), de családi okok miatt is, visszavágyott Szegedre. A téli szünetben találkoztak Bella Árpáddal és rövid beszélgetés után, megegyeztek a közös folytatásról.

Más változás nem történ a női gárdánál, tehát továbbra is Arany Zoltán a másodedző és Varga Balázs a technikai vezető.

További híreink

Áramszünet
Áramszünet

Algyő Nagyközség belterületén az NKM Áramhálózati Kft. saját finanszírozásában hálózatfejlesztési munkálatokat folytatott a 2019. október 24-25.; valamint 2019. november 4-6. és 25. napokon. A 2019. évi további munkákat, melyet az őszi szünetben végeztek volna, az akkori lakossági kérelmek alapján a gyerekekre való tekintettel nem engedélyeztem, ezért azokat az elmaradt munkákat a 2020. évben fogják pótolni.

Magyar Kultúra Napja
Magyar Kultúra Napja

Magyar Kultúra Napja

Már 5500-nál is többen laknak Algyőn
Már 5500-nál is többen laknak Algyőn

Jelentős fejlődés történt a Tisza-parti nagyközségben 2019-ben, ahol jövő nyáron vízilabda-medencét, ősszel pedig jégkorongcsarnokot avathatnak.

Újévi Hangverseny
Újévi Hangverseny

A Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskola szeretettel meghívja Önöket az Újévi Hangversenyére!

Igazgatási szünet
Igazgatási szünet

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2019. december 23. napjától 2019. január 6. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz. Az igazgatási szünet alatt a rendes ügyfélfogadás szünetel.