Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Több osztálynyi különbség volt a csapatok között

Több osztálynyi különbség volt a csapatok között

Egy meccs, amiről nincs igazán mit írni, hisz egy fiatal, kissé beijedt csapatot vert meg nagyon az Algyő. Ami feltétlen pozitívum, hogy valamennyi játékosunk pályára léphetett és egy újabb ifjúsági játékos, Aki csak pár nap múlva lesz tizennyolc éves, Túri Alíz bemutatkozhatott, mi több két gólt is szerzett hetesből. Ráadásul bal kezes, ami mindig előny a kézilabdában. Gyomán zárjuk az idényt jó lenne ott is hasonló teljesítményt látni a lányoktól.

Levendula Hotel FKSE-Algyő- Szeghalmi NKC 40-14 (22-6)

Algyő, 100 néző, vezette: Bús, Szuromi
FKSE: KÖLCZE - SZEPESI 7, Csáki, Ilyés 4, RÓZSA 4, GERCSÓ 5, Aracsi 2. Csere: HERNÁDI (kapus) Túri 2/2, Draxler 2, Pocsai, Vér 2, KOZMA5, Egervári 2/1, Lovistyék 3/3, Zsilák 2. Edző: Avar György.
Kiállítások: 4 ill. 8 perc. Hétméteresek: 7/6 ill 1/0.

Avar György: - Hoztuk a kötelezőt!

További híreink

Klímákat kapott a Gemma Központ és az algyői bölcsi
Klímákat kapott a Gemma Központ és az algyői bölcsi

A Gemma Központ hat, míg az algyői Bóbita Bölcsőde egy klímaberendezést kapott a Dél-Alföldi Klíma Kft. felajánlásából. A cég nemcsak a légkondicionálókról, hanem azok beszereléséről is gondoskodott mindkét intézményben. Szerdán adták át a gyermekklímákat.

Újabb vereség idegenben
Újabb vereség idegenben

Férfi serdülő bajnokság NB II Keleti csoport : Gödöllői KC-FKSE-Algyő 38-25 (18-14)

Hálózatöblítési munkák
Hálózatöblítési munkák

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2019.12.01 – én (vasárnap) 22:00-tól 05:00 óráig hálózatöblítési munkákat végez.

Két pont Békéscsabáról
Két pont Békéscsabáról

A Békéstől kikaptak, a Köröstarcsát nagyon megverték a 11 éves fiaink.

Mindenki pont nélkül maradt
Mindenki pont nélkül maradt

„Black Friday” a neve a november végi leárazó akciónak, amit természetesen, ahogy a többi ilyet, Amerikából vettünk át. Nos, a mi csapatainknak serdülőtől felnőttig, csütörtöktől, vasárnapig valamennyi meccset elbukták. Az ifit is, sajnos.