Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Teljes lett a sorminta

Teljes lett a sorminta

Ezen a hétvégén mindkét szakág (női és férfi) öt-öt pontot szerzett. Nyertek a serdülők és a felnőttek, döntetleneztek az ifik. Hogy ez a „sorminta” teljes legyen, ahhoz ma a leány serdülőnek nyernie kellett. Nyert is, méghozzá magabiztosan, pedig két beteg gyermeknek is el kellett utaznia, hogy meglegyen a kötelező 12 játékos. A tabellán előttük levő Kispestet verték meg idegenben, így a két csapat helyet cserélt, s a mieink az ötödik helyen telelhetnek, amihez gratulálunk!
 
Kispest NKK-FKSE-Algyő 21-33 (9-16)

Bp. Építők csarnok 30 néző, vezette: Bognár, Marton
FKSE: SZILÁGYI – Lantos 5/1, CZIFRA 3, FÜZESY 7/1, BELOVAI 5, Savanya 2/1, FARKAS 2. Csere: ÁCS ZS.6/1, Molnár Cs. 2, BÉKÉSI 1, Sulyok, Mazurák. Edző: Gera Pál
Kiállítások: 4 ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 8/4
 
Gera Pál: - Idén talán ma játszottunk a legjobban a serdülő bajnokságban, aminek egy örömjáték lett a vége, bár 9 egészséges lányom volt a mezőnybe, de ők hatalmasat védekeztek, fegyelmezetten es keményen, amihez párosult a jó kapusteljesítmény. Gratulálok a lányoknak.
 
Két vereséggel zártak az U 13-as lányaink
 
Vásárhelyen zárták az évet az U 13-as lányaink. A dorozsmaiak első és második csapatával csaptak össze, sajnos mindkét találkozót elveszítették. Az őszi idényt három győzelemmel és hét vereséggel zárták, de már adtak játékost az NB II-es serdülő csapatnak!
 
FKSE-Algyő- PC Trade Szeged II. 20-22 (8-12)

Hódmezővásárhely 80 néző, vezette: Kovács, Papp
PC Trade Szeged I.- FKSE-Algyő 33-10 (15-4)
Hódmezővásárhely 80 néző, vezette: Kovács, Papp
 
FKSE: Kőházi- Ács E., Ambrus, Bálint-Harmati, Báló V., Bereczky, Farkas, Illés, Juhász, Molnár Z., Nagy, Nyilas, Temkó. Edző: Draxler Orsolya
 

További híreink

V. Borbála Szakestély
V. Borbála Szakestély

2019. december 7-én rendezték meg az V. Algyői Borbála Szakestélyt a MOL Zrt. algyői munkatársai védőszentjük, Szent Borbála tiszteletére. Ez alkalomból megkoszorúzták Szegeden a Szent Borbála szobrot, majd Algyőn a Faluházban találkoztak a meghívottak. A szakestélyen Algyő Nagyközség Önkormányzata is képviselte magát.

Fásítás a sportközpontban és a strandon
Fásítás a sportközpontban és a strandon

10 darab gömbkőrissel lett gazdagabb és szebb a Sportközpont. Emellett, bár a szabad strandot télen nem sokan látogatják, mire jön a jó idő, az ott elültetett 15 fűzfa is erőre kap majd. A fásítást a Gyeviép Nkft. dolgozói végezték.

A szívüknek köszönhetik a pontot, ha már kiengedték kezükből a győzelmet.
A szívüknek köszönhetik a pontot, ha már kiengedték kezükből a győzelmet.

Furcsa őszön van túl az ifi csapatunk. Az elején bajnokesélyesnek látszott, majd gödörbe került, viszont ezzel a döntetlennel egy pontra vannak a dobogótól. Az elején elléptek a fiaink és négy gólnál egyszer sem engedték közelebb, ellenfelüket.

Ingyenes képzési lehetőség Algyőn
Ingyenes képzési lehetőség Algyőn

Ingyenes képzési lehetőség Algyőn

Kamerarendszer a temetőben
Kamerarendszer a temetőben

A Gyeviép Nkft. dolgozói folyamatosan munkálkodnak valamin. Ennek köszönhetően elkészült a kamerarendszer és a közvilágítás kiépítése a temetőben. 12 kandelábert és összesen 27 kamerát helyeztek el, így a temető minden szegletét szemügyre lehet venni.