× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Takarékbank nyitva tartása

|
2020. június 11. | Gazdaság

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Takarékbank Zrt. Algyő, Búvár u. 2. szám alatti kirendeltsége 2020. június 12-én (pénteken) 7.30 – 13.30 óra közötti nyitva tartási időben várja ügyfeleit a nyugdíjak és járandóságok készpénzben történő felvétele érdekében.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a veszélyhelyzetre vonatkozó előírások figyelembe vétele következtében 65 év feletti ügyfeleinket a 7.30 – 10.00 óra közötti idősávban várjuk kirendeltségeinkben.

A technikai zárva tartás alatt is kiemelt figyelmet fordítunk az ATM üzemeltetésére és ezen szolgáltatásunkat folyamatosan biztosítjuk algyői ügyfeleink részére.

Hitelintézeti szolgáltatásainkkal továbbra is várjuk Önöket szegedi és hódmezővásárhelyi kirendeltségeinkben, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre telefonon és személyesen egyaránt, továbbá a www.takarekbank.hu honlapunkon informáljuk Önöket.

Köszönjük megértésüket és megtisztelő bizalmukat.

Takarékbank Zrt.

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×