× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Takarékbank kirendeltségének nyitva tartása

|
2020. július 03. | Gazdaság

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Takarékbank Zrt. Algyő, Búvár u. 2. szám alatti kirendeltsége 2020. július 10-én (pénteken) 7.30 – 13.30 óra közötti nyitva tartási időben várja ügyfeleit a nyugdíjak és járandóságok készpénzben történő felvétele érdekében.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a veszélyhelyzetre vonatkozó előírások figyelembe vétele következtében 65 év feletti ügyfeleinket a 7.30 – 10.00 óra közötti idősávban várjuk kirendeltségeinkben.

A technikai zárva tartás alatt is kiemelt figyelmet fordítunk az ATM üzemeltetésére és ezen szolgáltatásunkat folyamatosan biztosítjuk algyői ügyfeleink részére.

Hitelintézeti szolgáltatásainkkal továbbra is várjuk Önöket szegedi és hódmezővásárhelyi kirendeltségeinkben, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre telefonon és személyesen egyaránt, továbbá a www.takarekbank.hu honlapunkon informáljuk Önöket.

Köszönjük megértésüket és megtisztelő bizalmukat.

Tisztelettel Takarékbank Zrt. 

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×