× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Takarékbank kirendeltségének nyitva tartása

|
2020. július 03. | Gazdaság

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Takarékbank Zrt. Algyő, Búvár u. 2. szám alatti kirendeltsége 2020. július 10-én (pénteken) 7.30 – 13.30 óra közötti nyitva tartási időben várja ügyfeleit a nyugdíjak és járandóságok készpénzben történő felvétele érdekében.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a veszélyhelyzetre vonatkozó előírások figyelembe vétele következtében 65 év feletti ügyfeleinket a 7.30 – 10.00 óra közötti idősávban várjuk kirendeltségeinkben.

A technikai zárva tartás alatt is kiemelt figyelmet fordítunk az ATM üzemeltetésére és ezen szolgáltatásunkat folyamatosan biztosítjuk algyői ügyfeleink részére.

Hitelintézeti szolgáltatásainkkal továbbra is várjuk Önöket szegedi és hódmezővásárhelyi kirendeltségeinkben, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre telefonon és személyesen egyaránt, továbbá a www.takarekbank.hu honlapunkon informáljuk Önöket.

Köszönjük megértésüket és megtisztelő bizalmukat.

Tisztelettel Takarékbank Zrt. 

 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×