× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Takarékbank kirendeltségének nyitva tartása

|
2020. július 03. | Gazdaság

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Takarékbank Zrt. Algyő, Búvár u. 2. szám alatti kirendeltsége 2020. július 10-én (pénteken) 7.30 – 13.30 óra közötti nyitva tartási időben várja ügyfeleit a nyugdíjak és járandóságok készpénzben történő felvétele érdekében.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a veszélyhelyzetre vonatkozó előírások figyelembe vétele következtében 65 év feletti ügyfeleinket a 7.30 – 10.00 óra közötti idősávban várjuk kirendeltségeinkben.

A technikai zárva tartás alatt is kiemelt figyelmet fordítunk az ATM üzemeltetésére és ezen szolgáltatásunkat folyamatosan biztosítjuk algyői ügyfeleink részére.

Hitelintézeti szolgáltatásainkkal továbbra is várjuk Önöket szegedi és hódmezővásárhelyi kirendeltségeinkben, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre telefonon és személyesen egyaránt, továbbá a www.takarekbank.hu honlapunkon informáljuk Önöket.

Köszönjük megértésüket és megtisztelő bizalmukat.

Tisztelettel Takarékbank Zrt. 

 

További hírek

Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2020. október 03. – október 23-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2020. szeptember 28. | Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

2020. szeptember 25. | Bővebben

Csaknem ötven babát köszöntöttek Algyőn, ahol kitűzött cél a településen élők számának folyamatos növelése. Az Anyatejes Táplálás Világnapjához csatlakoztak szeptember 19-én, értékes programokat kínáltak a családoknak.

2020. szeptember 21. | Egészség, életmód Bővebben

Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az ország valamennyi településére kiterjedő, általános mezőgazdasági összeírást hajt végre, „Agrárcenzus, 2020” elnevezéssel.

2020. szeptember 18. | Gazdaság Bővebben

Országos Felhasználói Elégedettségi Felmérést végeztet a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH) a víziközmű-szolgáltatókkal együttműködve.

2020. szeptember 17. | Gazdaság Bővebben

×