× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tájékoztatás az Algyői Polgármesteri Hivatal működéséről

|
2020. november 04. | Önkormányzat

Érvényes 2020. november 6. napjától visszavonásig

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel, a lakosság és a Hivatal munkavállalói egészségének védelme érdekében az Algyői Polgármesteri Hivatalban 2020. november 6. napjától visszavonásig személyes ügyfélfogadásra előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség.

Személyes ügyintézés kizárólag halaszthatatlan, rendkívüli esetben, az ügyintézővel előzetesen egyeztetett módon és időpontban történhet. Az ügyintézők elérhetősége megtalálható a https://www.algyo.hu/onkormanyzat/ugyfelfogadas-polgarmesteri-hivatal-szervezeti-felepitese/elerhetosegek linken.

Továbbiakban is az ügyfelek rendelkezésére áll a telefonos, ügyfélkapus, postai úton és e-mailben történő ügyintézés, valamint munkanapokon 8.00 és 10.00 óra között a hivatali nyomtatványok átvehetők a Hivatal előterében elhelyezett polcról. Azokat kitöltve a Hivatal előtti postaládába kérjük bedobni, vagy elektronikus formában a titkarsag@algyo.hu e-mail címre megküldeni.

A nyomtatványok letölthetők a https://www.algyo.hu/onkormanyzat/nyomtatvanyok-bejelentesek/nyomtatvanyok oldalról is.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

dr. Varga Ákos jegyző

 

További hírek

A vándorló vadmadarak vonulási útvonalai hazánkat is érintik, ezért dr. Bognár Lajos országos főállatorvos azonnali hatállyal, országszerte elrendelte a baromfik kötelező zártan tartását.

2020. november 27. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet megüresedő költségalapú bérlakások legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. november 27. | Önkormányzat Bővebben

Sukorón rendezték a szezon egyik utolsó, utánpótlás korosztálynak meghirdetett kajak-kenu versenyét, amelyen az Algyői Vízisport Egyesület is képviseltette magát.

2020. november 26. | Sport Bővebben

2020. november 21.-én a lakók összefogva, közös csapatmunkaként - vállalva annak felmerülő egyéb költségeit - elültették az Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott fákat, ezzel egy szép, hangulatos utcaképet kialakítva.

2020. november 26. | Napjaink Bővebben

Tájékoztató 10 hónapos rendőrjárőr képzésről

2020. november 26. | Rendőrség Bővebben

×