Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Tájékoztatás az Algyői Polgármesteri Hivatal működéséről

Tájékoztatás az Algyői Polgármesteri Hivatal működéséről

Érvényes 2020. március 23. napjától visszavonásig

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az Algyői Polgármesteri Hivatalban 2020. március 23. napjától a személyes ügyfélfogadás szünetel.

A telefonos, ügyfélkapus és az e-mailben történő ügyintézés a továbbiakban is az ügyfelek rendelkezésére áll, valamint hétfői, keddi és szerdai napokon 8.00 és 9.00 óra között a hivatali nyomtatványok átvehetők a Hivatal előterében elhelyezett polcról, azokat kitöltve a Hivatal előtti postaládába kérjük bedobni, vagy elektronikus formában a titkarsag@algyo.hu e-mail címre megküldeni.

A nyomtatványok letölthetők a https://www.algyo.hu/onkormanyzat/nyomtatvanyok-bejelentesek/nyomtatvanyok oldalról is.

Személyes ügyintézés kizárólag halaszthatatlan, rendkívüli esetben, az ügyintézővel előzetesen egyeztetett módon és időpontban lehetséges. Az ügyintézők elérhetősége megtalálható a https://www.algyo.hu/onkormanyzat/ugyfelfogadas-polgarmesteri-hivatal-szervezeti-felepitese/elerhetosegek linken.

Algyő, 2020. március 20.

dr. Varga Ákos jegyző

További híreink

Távhő közlemény
Távhő közlemény

Távhő közlemény

Közlemény
Közlemény

Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletével a COVID-19 (vuhani koronavírus) kapcsán az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítására, Magyarország egész területére vészhelyzetet hirdetett ki.

Négyszáz komposztálóedényt osztanak szét Algyőn
Négyszáz komposztálóedényt osztanak szét Algyőn

Több megyei településhez hasonlóan a Tisza-parti község is sikeresen pályázott komposztáló edényekre. A háromszáz literes gyűjtőket az önkormányzatnál lehet igényelni, jelentkezési sorrendben osztják szét a négyszáz darabot.

Vigyázat: csalók húznak hasznot a koronavírus-helyzetből
Vigyázat: csalók húznak hasznot a koronavírus-helyzetből

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnöve-kedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek az olyan értékesítők, akik weboldalakon, közösségi oldalakon és e-mail címeken kínálják ezeket az árucikkeket megvételre. A gyanútlan vásárlók a megrendelés után azonban a terméket sem kapják kézhez, a pénzüket sem tudják visszaszerezni.

Szentmisék tartása szünetel
Szentmisék tartása szünetel

2020. március 22. vasárnaptól a katolikus templomokban szentmise kiszolgáltatása szünetel.