× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szombaton is dolgoznak a 47-esen

|
2015. július 13. | Gazdaság
A hőség sem lehet akadály: szombaton délelőtt is dolgoztak a munkagépek a 47-esen Algyőnél.

Továbbra is folyik a 47-es felújítása, így a megszokott négy sáv helyett két sávon közlekedhetünk Vásárhely és Szeged között az algyői hídtól egészen a benzinkutas körforgalmakig.

A kivitelezést végző Duna Aszfalt munkatársa elmondta, hogy az esőzések sokban visszavetették a munkát, illetve felhívta a figyelmet, hogy mindenki tartsa be a sebességkorlátozásokat, a legtöbben ugyan nem teszik meg.

Az út szélén több munkagéppel végezték a felújításokat.

 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×