× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szombaton is dolgoznak a 47-esen

|
2015. július 13. | Gazdaság
A hőség sem lehet akadály: szombaton délelőtt is dolgoztak a munkagépek a 47-esen Algyőnél.

Továbbra is folyik a 47-es felújítása, így a megszokott négy sáv helyett két sávon közlekedhetünk Vásárhely és Szeged között az algyői hídtól egészen a benzinkutas körforgalmakig.

A kivitelezést végző Duna Aszfalt munkatársa elmondta, hogy az esőzések sokban visszavetették a munkát, illetve felhívta a figyelmet, hogy mindenki tartsa be a sebességkorlátozásokat, a legtöbben ugyan nem teszik meg.

Az út szélén több munkagéppel végezték a felújításokat.

 

További hírek

Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2020. október 03. – október 23-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2020. szeptember 28. | Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

2020. szeptember 25. | Bővebben

Csaknem ötven babát köszöntöttek Algyőn, ahol kitűzött cél a településen élők számának folyamatos növelése. Az Anyatejes Táplálás Világnapjához csatlakoztak szeptember 19-én, értékes programokat kínáltak a családoknak.

2020. szeptember 21. | Egészség, életmód Bővebben

Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az ország valamennyi településére kiterjedő, általános mezőgazdasági összeírást hajt végre, „Agrárcenzus, 2020” elnevezéssel.

2020. szeptember 18. | Gazdaság Bővebben

Országos Felhasználói Elégedettségi Felmérést végeztet a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH) a víziközmű-szolgáltatókkal együttműködve.

2020. szeptember 17. | Gazdaság Bővebben

×