Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Száz százalékos szombat, avagy mindhárom női csapatunk nyert, hazai pályán

Száz százalékos szombat, avagy mindhárom női csapatunk nyert, hazai pályán

Kiváló eredményt értek el a Gera Pál, Draxler Orsolya duó által vezetett lányok. Az ifi és a serdülő nyert, és Túri Aliz a felnőttben is bemutatkozott, gólokkal.

Női ifjúsági bajnokság NB III J csoport: FKSE-Algyő- Köröstarcsai DSE 31-20 (11-9)

Algyő, 50 néző, vezette: Bús, Szuromi
FKSE: SZILÁGYI-BELOVAI 5, CZIFRA 4,Mircse 4, STACHÓ 4/1, Túri, Békési. Csere: Lantos, ÁCS ZS, 5/1, SULYOK 4, SZÉKESI 2, Megyeri 1/1, Igaz 2. Edző: Gera Pál és Draxler Dorottya
Kiállítások: 2 ill. 8 perc. Hétméteresek: 6/3 ill. 6/3.

Gera Pál: - Első félidőben, felvettük ellenfelünk lassú játékát, viszont a második játékrészben szép lendületesen játszottunk, bár a befejezésekbe sok hiba csúszott. Gratulálunk a csajoknak a győzelemhez.
 
Női serdülő bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- GBB Zrt Kecskeméti NKSE 23-21 (14-10)

Algyő 50 néző, vezette: Kovács-Sebők, Réti
FKSE: SZILÁGYI – Molnár Cs. 1, Czifra 2/1, FÜZESY 5, Sulyok, Lantos 2, Farkas. Csere: ÁCS E. 5, Belovai 5/3, Ács Zs. 2/1, BÉKÉSI 1, Nagy, Savanya. Edző: Gera Pál és Draxler Orsolya.
Kiállítások: 2 ill 8 perc. Hétméteresek: 6/5 ill. 3/2
 
Gera Pál: - Gratulálunk a lányoknak a győzelemhez, első 10 perc kivételével, elégedettek voltunk Orsival, élvezték a játékot, amit már rég láttunk tőlük, persze hibák voltak, amit igyekszünk minimalizálni a jövő heti Kispesti kirándulásunkra. 

További híreink

Több osztálynyi különbség volt a csapatok között
Több osztálynyi különbség volt a csapatok között

Egy meccs, amiről nincs igazán mit írni, hisz egy fiatal, kissé beijedt csapatot vert meg nagyon az Algyő. Ami feltétlen pozitívum, hogy valamennyi játékosunk pályára léphetett és egy újabb ifjúsági játékos, Aki csak pár nap múlva lesz tizennyolc éves, Túri Alíz bemutatkozhatott, mi több két gólt is szerzett hetesből. Ráadásul bal kezes, ami mindig előny a kézilabdában. Gyomán zárjuk az idényt jó lenne ott is hasonló teljesítményt látni a lányoktól.

Klímákat kapott a Gemma Központ és az algyői bölcsi
Klímákat kapott a Gemma Központ és az algyői bölcsi

A Gemma Központ hat, míg az algyői Bóbita Bölcsőde egy klímaberendezést kapott a Dél-Alföldi Klíma Kft. felajánlásából. A cég nemcsak a légkondicionálókról, hanem azok beszereléséről is gondoskodott mindkét intézményben. Szerdán adták át a gyermekklímákat.

Újabb vereség idegenben
Újabb vereség idegenben

Férfi serdülő bajnokság NB II Keleti csoport : Gödöllői KC-FKSE-Algyő 38-25 (18-14)

Hálózatöblítési munkák
Hálózatöblítési munkák

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2019.12.01 – én (vasárnap) 22:00-tól 05:00 óráig hálózatöblítési munkákat végez.

Két pont Békéscsabáról
Két pont Békéscsabáról

A Békéstől kikaptak, a Köröstarcsát nagyon megverték a 11 éves fiaink.