× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sok a változás, de a munka nem áll meg

|
2023. szeptember 25. | Sport

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

A 2023/24-es szezon sok változással indul az egyesület számára. A szakmai vezetőként és edzőként is dolgozó Kárász Dávid távozik a csapattól. Sportkarrierjét a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytatja. Dávid több éves munkájának köszönhetően egészen az 5 éves korosztálytól sokan kaptak kedvet a focihoz. Számtalan mérkőzést, tornát és ligát tudhat a háta mögött, amelyen az algyői gyerekek és fiatalok eredményesen szerepeltek. Marocsik Sándor, az U13-es korosztály korábbi edzőjétől és Molnár Szabolcstól, az U9-es futballisták utánpótlás edzőjétől is meg kellett válnia az Algyő SK-nak, ők befejezték edzői munkájukat. Ezúton is köszönik helytállásukat az edzőtársak és a gyerekek is!

Az U9-es korosztályt a Tápé Főnix csapatától érkező Jaszenovics Balázs veszi át, az algyői fociszurkolóinak körében ismerős névnek számító Horváth Adrián pedig az U14-es csapat vezetőedzője lesz. Ő egyben a felnőtt csapat játékosa is. Az U11-ben Pócs Tamás vezeti továbbra is az ifjú futballistákat, a nagypályás korosztályoknál pedig továbbra is Szűcs Krisztián dolgozik majd, hiszen az U19-es és az U16-os korosztályoknál is ő lesz a vezetőedző. A legapróbbakkal, az óvodásokkal a korábbi évekhez hasonlóan Kovács Milán foglalkozik majd, aki egyben az Algyő SK szakmai vezetését is magára vállalta.

Az idei szezon célja a már jól működő Algyő Labdarúgó Liga folytatása és kibővítése. Ide a környező településekről érkeznek csapatok és mérik össze tudásukat. Nem csak a meccsek izgalmasak, de a szurkolói gárdának köszönhetően a hangulat is remek minden alkalommal. Ezen kívül a Bozsik Tornákon való rendszeres részvétel is vállalása az egyesületnek. Kovács Milán a Hírmondónak elmondta, hogy mindezeken kívül havonta egyszer szeretnének utánpótlás tornákat is rendezni egy-egy korosztálynak.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×