Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Rangadót nyertek az ifik

Rangadót nyertek az ifik

A szegediek legyőzésével, helyet cserélt a két csapat. A mieink végig vezettek, s bár a hazaiak többször is feljöttek döntetlenre, ma nagy szívvel játszottak a lányok. Gratulálunk!
 
Női ifjúsági bajnokság NB III J csoport: PC Trade Szeged II. - FKSE-Algyő 28-29 (12-13)

Szeged 50 néző, vezette: Paska, Temesvári.
FKSE: BODOR- SAVANYA, CZIFRA 3, SULYOK 11/4, STACHÓ 1, TÚRI 5, SZÉKESI 2. Csere:  Szilágyi (kapus), LANTOS 5, ÁCS ZS. 1, BÉKÉSI, BELOVAI 1, Mircse, Megyeri, Mazurák. Edző: Gera Pál.
Kiállítások: 6 ill. 0 perc. Hétméteresek: 4/3 ill. 5/4
 
Gera Pál: - Csütörtöki fejmosás elérte a célját, nagyon tetszett a lányok hozzáállása a mai mérkőzéshez. Jó védekezéshez nagyszerű kapusteljesítmény párosult. Ezzel a lelkesedéssel, bárhol képesek vagyunk pontot/pontokat szerezni.

További híreink

Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2020
Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2020

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan.

Kölcze Gabi hozta a pontot
Kölcze Gabi hozta a pontot

Igazi rangadót játszott Vásárhelyen a női csapatunk. Népes publikum előtt nagyon jól kezdtünk, négy-egyes előnyünknél a hazaiak mestere már az ötödik percben időt kért. Ezután sorra hagytuk ki a ziccereket, ebben Aracsi Vivien járt élen, igaz nem a saját posztján kellett játszania, így a 19. percben már a hazaiaknál volt az előny (6-5)...

V. Zsibongó Néptáncgála
V. Zsibongó Néptáncgála

Fantasztikus hangulatot varázsoltak a néptáncosok a Faluházba az V. Zsibongó Néptáncgálán.

Kettős meccsekkel folytatódtak a gyermek bajnokság fordulói
Kettős meccsekkel folytatódtak a gyermek bajnokság fordulói

A tizenegy éves fiúk és a 13 éves lányok is pályára léptek szombaton. Mindkét gárdánk egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a fordulót.

Gyerekszakácskönyvet írt Paskó atya családépítő céllal
Gyerekszakácskönyvet írt Paskó atya családépítő céllal

Eszközt adott a szülőknek új szakácskönyvével Paskó atya a családépítéshez. Azt kéri a felnőttektől, merjék beengedi a gyermek a konyhába, főzzenek-süssenek közösen, mert szükség van az ilyen családi élményekre is a teljes élethez.